Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwolnienie z WF

DragonMati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym dostać zwolnienie z wf z powodu wady wzroku. Mój nauczyciel każe na lekcje zdejmować okulary.Mam stosunkowo mala wade wzroku (-2, 5) ale bez okularów kreci mi się w głowie i mam lekkie problemy z utrzymaniem równowagi (jak stoje to jest ok ale jak ide to potrafie wypierdolic sie na prostej drodze).Czy dałoby rade załatwić całoroczne lub semestralne zwolnienie z wfu? Jesli tak to mam isc do okulisty czy do lekarza rodzinnego?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

<br /><br />Elo, ja mam wadę wzroku -6 i mi wydaję bez problemu zwolnenie lekarskie :P<br />

Okulista czy rodzinny?<br />

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja bym poszedł do rodzinnego i u niego załatwił.

Pewnie masz jakieś zaświadczenie lub inny świstek od okulisty, pokazujesz to lekarzowi rodzinnemu, mówisz jaka sprawa i masz załatwione.

Później jeszcze w szkole sprawdzą Ci wzrok i finisz.

; *

Opublikowano

Teraz jest ustawa nowa, że musisz do dyrektora iść wypełnić jakieś papiery a potem do rodzinnego lub okulisty(lub odwrotnie, że na początku do doktora a potem do dyrektora by wypełnić papiery).

Btw. Mi przy wadzie na obu oczach -3 spokojnie sobie w piłkę gram bez okularów. Czasami mi się zdarzy nie trafić w piłkę. xDD

Opublikowano

Może kup sobie soczewki? Wtedy będziesz widział i grał.

Opublikowano

Dobra, dzieki panowie, pojde do rodzinnego.

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

na 100% nikt Ci tutaj takiego zwolnienia nie napisze ;) , aczkolwiek dostałeś dobre odpowiedzi na swoje pytanie , musisz isc do okulisty

Rzeczywistość walk ulicznych, powstanie,
biało-czerwona opaska na ramię,
schowany w bramie powstaniec,
butelką z benzyną rzuca w czołg,
z dedykacją skurwysynom

Opublikowano

Jeżeli zdobędziesz już takie zwolnienie, najpierw prawny opiekun musi podpisać Ci z tyłu, Ty te zaświadczenie musisz zanieść do nauczyciela WFu, on Cię wyśle do pielęgniarki, a później do dyrektora :]

1390848731-U997276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...