Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Naruto OTS Dawinbi

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tutaj masz tuta na różne sposoby

http://www.mpcforum.pl/topic/249397-tut-jak-klonowac-itemy/

lecimy dalej , nie ma raczej sposobu na "darmowe" , chyba , że byś im się jakoś do bazy włamał :P jak coś tutaj łap elf bota

http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/

żeby go uruchomić korzystamy z tego poradnika

http://www.mpcforum.pl/topic/521702-elfbot-pokemon-naruto-dragon-ball-inne/
Opublikowano

@up

Co do klonowania to nie moge stworzyc Multi clienta próbowałem dwoma sposobami na mpc i się nie da

Co daje elf bot?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

Co do klonowania to nie moge stworzyc Multi clienta próbowałem dwoma sposobami na mpc i się nie da

Co daje elf bot?

wszystko :P

expi , leczy , uzywa czarow , uzywa runek , zbiera loot itp itd

Opublikowano

A jak sprawdzić wersje danego ots? i gildi się usunąć nei da tak ja kw poradniku

Jak masz klienta tibi to tam wejdz w info i pisze jaka wersja , co do gildi to oco CI chodzi?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

A jak sprawdzić wersje danego ots? i gildi się usunąć nei da tak ja kw poradniku

raczej na pewno będzie to 8.54 ,ew 8.0

@kubiq

chodziło o sposoby klonowania , na starch Tibiach

Opublikowano

wersja 7.92

MC=Tworzysz skrót launchera i klikasz ppm właściwości i tam gdzie jest element docelowy na końcu po " dajesz gamemaster ("C:\Documents and Settings\Nazwa\Moje dokumenty\DaWinBi Client\DaWinBi.exe" gamemaster )

Klonowanie=

1.Dajesz sms coiny na 2 chara i relogasz na tego chara

2.Robisz Crasha serwera

3.Logujesz się do gry 2 kontami i masz zklonowane sms coiny

23.jpg

Opublikowano

@up

Jak?

Robie MC na jednym na tej postaci co mam sms coina daje ten sms coin na inne konto i na którym robie reloga?

I jak robić crash? :D bo nei wiem czy crash serwera robi sie od tego ze chara logne czy jak ?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

reloga dajesz postacią na którą dałeś sms coina

Crashy sam nie potrafie robić więc sam musisz znależć rozwiązanie (jak znajdziesz prześlij mi na pw)

23.jpg

Opublikowano

@up

Jak?

Robie MC na jednym na tej postaci co mam sms coina daje ten sms coin na inne konto i na którym robie reloga?

I jak robić crash? :D bo nei wiem czy crash serwera robi sie od tego ze chara logne czy jak ?

ten sposób raczej Ciebie niedotyczy , sprawdź jaką masz wersje Tibii to tego elf bota dostaniesz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...