Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Fylongju Problem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

gram na serwerze FyLongju mam problem z bardzo czestym rozlaczaniem,ale to rozlaczanie mi tak nie przeszkadza,tylko jak rozlaczy mam bardzo duzy problem z poloczeniem i to mnie bardzo irytuje.

gram np.10min wywali mnie i potem loguje sie do gry z 3 minuty.jest jakis sposób aby ulatwic logowanie??zmiana ip na chinskie??jakis program do podtrzymywania polaczenia??prosze o jakies sugestie i wypowiedzi.z góry bardzo dziekuje

Opublikowano

tylko nie wiem z kad sciagnac chinski launcher.a gra na chinski wiaze sie z tym ze jest w jezyku chinskim.chyba ze da sie spolczszyc chinski launcher??

Opublikowano

witam

gram na serwerze FyLongju mam problem z bardzo czestym rozlaczaniem,ale to rozlaczanie mi tak nie przeszkadza,tylko jak rozlaczy mam bardzo duzy problem z poloczeniem i to mnie bardzo irytuje.

gram np.10min wywali mnie i potem loguje sie do gry z 3 minuty.jest jakis sposób aby ulatwic logowanie??zmiana ip na chinskie??jakis program do podtrzymywania polaczenia??prosze o jakies sugestie i wypowiedzi.z góry bardzo dziekuje

Nic na to nie poradzisz to zależy od servera czy kicka itd.

Każdy server ma jakieś wady jeśli cie to irytuje to zmień na inny i po problemie

A jak chcesz żeby niei wywalało polecam dobry server bez kicków: Metin2_PL :D

Joint It Is My Live.

Tetra&Hydro&CannabinolTM

Opublikowano

Metin2_PL to dla ludzi którzy lubia spedzac wiele godzin,nocy i dni przed gra zeby cos osiagnac.ja nie lubie dlatego gram na prywatnym :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...