Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co dropic na 75 lv?

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam sure WP 75lv na singapurze i chciałbym zapytać gdzie mam dropić ? Nie daje rady na metkach 70. Metki 65 jakoś schodzą. Czy na tym lvl można dropić np. jakieś ulepszacze ?

Czekam na wszelkie propozycje

Opublikowano

Dropienie ulepszaczy hmm... jak już to matowe bo do biologa ale na SG to chyba mało opłacalne.

Powiedz jakie masz eq i skille. Dziwne że nie dajesz rady na metkach 70, bo jakbyś do dt poszedł to zarobek jak boski.

who cares?

Opublikowano

Skille: ostrze m7, Strach m4, wir m5, palec m4.

Eq: stal +6 czysta(albo 42+4 2k hp def +3), tarcza 61+9, helm 21 +9, ebo +9, bransa krysztalowa +6 2k hp, nasior 1k hp, buty 1,5k hp, fms +9 31% sr.

Biolog: oddane ksiegi klatw

BRAK MILITARA

BUFFA mam 60 lv. buffki ma 29-30%

Dropienie ulepszaczy hmm... jak już to matowe bo do biologa ale na SG to chyba mało opłacalne.

Powiedz jakie masz eq i skille. Dziwne że nie dajesz rady na metkach 70, bo jakbyś do dt poszedł to zarobek jak boski.

A co do matowych to nie taki zly zarobek. Jeszcze zależy ile można wyciągnąć w ciągu ok. 3h bez rekawicy i ile w rekawicy

Opublikowano

Nie mam pojęcia czy dasz rade w co wątpie ale możesz dropić w grocie v2 na początku bronie na 70 i sprzedawac u handlarki szt/1,5kk

wipek.pl

Opublikowano

Cześć. Mam sure WP 75lv na singapurze i chciałbym zapytać gdzie mam dropić ? Nie daje rady na metkach 70. Metki 65 jakoś schodzą. Czy na tym lvl można dropić np. jakieś ulepszacze ?

Czekam na wszelkie propozycje

Jedyne ulepszacze to właśnie z DT.

A jeżeli nie dajesz rady z metkami 70 to poprostu zainwestuj w bon na spowolnienie , wtedy resp z metinów będzie słabszy i jeśli jeszcze to nie zadziała to kup białe flagi.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Możesz zrobić buffa, i wtedy iść na te metki.

Jeśli jednak wolisz bez buffa, spróbuj w red lesie. Tam respy są słabsze.

Tak jak user napisał. Respy metków w red lesie i lesie są słabsze. Bije właśnie te metki i daje rade. Troche to trwa ale nie jest źle. Dzieki. Rozwiązany

Opublikowano

Do Buffka polecam jeszcze zaopatrzyć się w roski,wody,błogosławieństwa i na pewno dasz radę :)

W DT będzie najlepiej i musisz dopracować postać by dawać radę tam zarabiać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...