Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zakończenie wakacji,ważny event :)

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem,że nie każdy śledzi informacje i newsy wychodzące od Gaijin,często na temat eventów również,ale od wczoraj trwa jeden chyba z najlepszych eventów jakie kiedykolwiek były. Otóż za samą grę i zdobywanie zestrzeleń możemy otrzymać jedne z najlepszych premium samolotów. Wystarczy,że jedną nacją do 23.09 zrobimy 1100 killi na np. Arcade Battles i otrzymamy samolot premium. Nasze postępy możemy śledzić w profilu w zakładce Osiągnięcia>Achievments>Miscellaneous.

Tutaj link do opisu całego eventu.

http://warthunder.com/pl/news/59/current/

Opublikowano

Który z tych samolotów jest najlepszy?

PS. Gram Wielką Brytanią, mam 5 poziom tam i 6lv pilota. Muszę zdobyć te 540 zestrzeleń, żeby dostać ten samolot? Warto, czy może z innej nacji samolot wybrać?

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że i mniejszy level tym mniej zestrzeleń wystarczy? I chodzi o poziom samolotów, którymi latamy, czy poziom nacji? A jeśli tak - rezerwa się nie liczy? Bo z jakiegoś powodu najwięcej zestrzeleń na bitwę mam rezerwami xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Liczą się wszystkie poziomy samolotów :) Od rezerw po 20. Ważne by zrobić odpowiednia liczbę. Czas jest do 23.09. Aktualnie na AB zrobiłem już 500 zestrzeleń. Także jak się postaram to wbiję ze 2 lub 3 samoloty i to bez większego no lifu :P Najbardziej oczywiście chcę Fw 190 D-13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...