Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow

Gość zapamiętaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam DLA WAS BUG Znalazłem go na niemieckich servach to tak wysylamy sms o tresci >>>>>ART2 BFIDN<<<< pod numer>> 79079<<<< UWAGA CO SIE DOTSANIE JESLI SIE WYSLE SMS DOSTAJE SIE JEDNA Z BRONI (famas,scorpy,L85A1,M60,IAW50F)JESZCZE JAKIES ALE DOKLADNIE NIE WIEM SMS KOSZTUJE 7PLN A I JESZCZE TRANSLATOR PRZETŁUMACZYL MI ZE TAKI SMS MOZNA WYSLAC RAZ KAZDA BRON JEST NA 30DNI JA WIEM ZE TO PODEJRZANE ALE UWIERZCIE PROSZE JA DOSTAŁEM FAMASA I EJSTEM BARDZO ALE TO BARDZO, BARDZO SZCZESLIWY DOBRZE ZE NIEMIECKIE STRONKI SA NIEMCY SA COOL xD..... prOSZE NIECH CHOCIAZ KTOS SPRUBUJE UWIERZCIE TO PRAWDA NIE OSZUKUJE NEICH KTOS SPROBUJE I POWIE WSZYSTKIM NIE PO TO SIEDZIALEM CALA NOC NAD TY WCZORAJ ZEBY NIKT NIE UWIERZYL JAK KTOS MI WIERZ TO WYSLE JAK NIE TO NIE DZIEKUJE I LICZE NA 55555Xdddddd I ++++++ DUZO ZA TO xddd aJ ZAPOMNIALEM POWIEDZIEC ZE NA KAZDY SERV JEST TAKICH KODOW CHYBA 100 DO WYKORZYSTANIA TYLE ODEMNIE POZDRAWIAM ALL

5929c9e200a88_post-127324-126418380284_thumb.jpg

• Dodaj nową pozycję...