Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego boty nie działają?

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zauważyłem że Boxybot już nie jest aktualizowany grubo od ponad 6 miesięcy. Czemu tak się dzieje? Wszystkie boty są offline.

Wiecie dlaczego? ;o

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Chyba przy logowaniu do darkorbit dostałeś info o tym ze support czy ktos tam inny zajeli sie botami gdy zalogujesz sie na bocie zostanie ci usuniete wszystko z konta a jesli to nie pomogło permik . Na szybko czytałem tamto info xD

Opublikowano

Nie po bocisz do póki boty nie zmienią swojego systemu działania ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Siemka. Zauważyłem że Boxybot już nie jest aktualizowany grubo od ponad 6 miesięcy. Czemu tak się dzieje? Wszystkie boty są offline. Wiecie dlaczego? ;o

odp ci prosto na twoje pyt: Poniewaz BP (wkoncu) wzielo sie za boty

1377808813-U903831.png

Opublikowano

odp ci prosto na twoje pyt: Poniewaz BP (wkoncu) wzielo sie za boty

szkoda ze tak pozno ... co teraz z tmi koksami co wybocili sobie SFE ? ja z bota pokorzystalem tlko 1 miesiac, moze 1.5 i nagle wprowadzili ten nowy system antbotowy ... wiec dla mnie koniec juz z boceniem, tak naprawde wyszedlem na tym na -. Poza tym teraz leca tylko permy, a nawet jak te boty wyjda tego 15 wrezsnia, to pewnie mimo wszstko beda wykrwalne, moze po jakims czasie ... beznadzieja ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Więc jeśli zrobią nowy świat i go odpowiednio zabezpieczą to nikt tam se niezboci i szanse będą teoretycznie wyrównane, rzecz jasna dzieci z bogatymi starymi nakupują waluty premium po 50 milionów i to oni będą "koxami".

Co?

Opublikowano

Siemka. Zauważyłem że Boxybot już nie jest aktualizowany grubo od ponad 6 miesięcy. Czemu tak się dzieje? Wszystkie boty są offline. Wiecie dlaczego? ;o

BoxyBot działa tylko tyle, że został zmieniony w pixel bota.

Boty nie działają, bo BP wprowadziło lepsze zabezpieczenia, a ludzie boja się ich używać, bo BP po banowało bociarzy :P

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Chyba przy logowaniu do darkorbit dostałeś info o tym ze support czy ktos tam inny zajeli sie botami gdy zalogujesz sie na bocie zostanie ci usuniete wszystko z konta a jesli to nie pomogło permik . Na szybko czytałem tamto info xD

Usuwają tylko pp i ulepszenia (lf4 i osłonki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...