Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze ?

Flinston123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim . Mam problem z wybraniem czołgu, mam czołg V tieru kv-1 i nie długo bede mógł mieć czołg VI tieru po tym czołgu, i jaki czołg wybrać ???

Co polecacie ??? kv-2, kv-1s , t-150 ??

Opublikowano

Polecam KV-1S dobry do expa ma zajefajne działo 3k dmg nabić to pestka 20/30k na +

Opublikowano

Hej wszystkim . Mam problem z wybraniem czołgu, mam czołg V tieru kv-1 i nie długo bede mógł mieć czołg VI tieru po tym czołgu, i jaki czołg wybrać ???

Co polecacie ??? kv-2, kv-1s , t-150 ??

t-150 lub kw-2 . Naprawde mozna sie przy tym posmiac .. .Np

Leci taki kw-1s zeby cie dobic a tu bum i cale 810 hp mu schodzi .

Lub na t150 a tu bonce ;)

T-150 ma swietny pancerz dzialo jedynym minusem jest jego mobilnosc .

Opublikowano

Też polecam T-150, jest to lepszy KV-1. Jego pancerz bardzo często odbija i dzięki temu jeżeli przeżyjesz prawie zawsze masz stalową ścianę. Do tego jego linia podoba mi się bardziej.

Opublikowano

kv1s jest szybszy i zwrotniejszy ma dzialo z is na 2 hity leca inne czolgi pdo 1s sa swietne czolgi

k150 wolny malo zwrotny latwo go okrazyc spory odrzut dziala i dkugi czas celowania potem czolgi nie najgorsze dobry zarabiacz

kv2 dzialo z haubicy spore koszty na jego utrzymanie potem idzie tylko linia haubic :(

a wlasnie pancerz przy tych czolgach nie robi roznicy poniewaz wystarczy umiec kontowac

Opublikowano

Idź w T-150 Naprawdę Bardzo dobra maszyna ; ) Wo gule cała ta linia aż do IS-4 to Bunkry na kołach ; ) Czołgi te mają dobry DMG , Wyśmienity pancerz , troche zamulają no ale ; ) Masz tak dobry pancerz że po prostu śmiejesz sie z innych ze nie mogą cie przebić gdy jesteś skątowany ; )

Opublikowano

KV-1S ma stracić działko w 8.9. Ogólnie jeżeli się wyrobisz z ISem to tą linie polecam bardziej niż tą do IS-4. Ale jeżeli już uparłeś się, że chcesz tego ISa-4, to zbadaj najpierw KV-2, wymaxuj go i dopiero zbadaj T-150.

Opublikowano

Idź w T-150 Naprawdę Bardzo dobra maszyna ; ) Wo gule cała ta linia aż do IS-4 to Bunkry na kołach ; ) Czołgi te mają dobry DMG , Wyśmienity pancerz , troche zamulają no ale ; ) Masz tak dobry pancerz że po prostu śmiejesz sie z innych ze nie mogą cie przebić gdy jesteś skątowany ; )

is 4 ma sporo wispotow

Opublikowano

Up:

"wispoto" dafuq ? xD

Weakspot to nie jest dobre określenie, weakspot to określenie słabego punktu czołgu, np właz dowódcy itp.

Topic:

Ja Ci polecam robić 2 linie, obie X są bardzo fajne i przyjemne, is-7 mobilny, dobry przedni pancerz i dobre działo. Is-4 bardzo dobry czołg do side scrapu, działo z mniejszym dmg, brak większych weakspotów na wieży.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

is 4 ma sporo wispotow

No nie powiedział bym , Ja non stop nim gram i mogę spokojnie stwierdzić że jest on strasznie wytrzymały . A ten weekspot na przodzie nie jest wcale taki łatwy do przebicia ... Rzadko kto mnie tam bije i przebija ... no jeszcze na wieży mamy dwa te dzyndzle ale z tym jest tak samo mało kto tam strzela . Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że IS-4 o wiele więcej potrafi przyjąć na siebie niż ten IS-7...

Opublikowano

No nie powiedział bym , Ja non stop nim gram i mogę spokojnie stwierdzić że jest on strasznie wytrzymały . A ten weekspot na przodzie nie jest wcale taki łatwy do przebicia ... Rzadko kto mnie tam bije i przebija ... no jeszcze na wieży mamy dwa te dzyndzle ale z tym jest tak samo mało kto tam strzela . Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że IS-4 o wiele więcej potrafi przyjąć na siebie niż ten IS-7...

i tu sie nie zgodze poniewaz is-7 ma lepiej skontowany pancerz i trzeba umiec trafic bo z dalszej odleglosci nic nie zdzialasz szczegolnie wtedy gdy masz przed saba swietnego gracza ktory jeszcze na dodatek nim kontuje wtedy jest nie do pokonania

aha i is-7 ma lepsze dzialo pod wzgledem uszkodzen tylko penetracji ma troche mniej i wlasnie podstawowa zaleta jest taka ze nie trzeba w nim badac modulow a w Is-4 dzialo

Opublikowano

@up

Gówno wiesz i się odzywasz.

ISa-4 bardzo trudno przebić w przód nawet jak nie skątuje (odbija mojego Pattona III), a ISa-7 bez problemu przebijam.

W ISie-4 nie trzeba badać działa noobku. Masz je od razu w ST-I.

Mi się najlepiej grało T-150 - dosyć żwawy, genialny pancerz, świetne działo.

Opublikowano

i tu sie nie zgodze poniewaz is-7 ma lepiej skontowany pancerz i trzeba umiec trafic bo z dalszej odleglosci nic nie zdzialasz szczegolnie wtedy gdy masz przed saba swietnego gracza ktory jeszcze na dodatek nim kontuje wtedy jest nie do pokonania

aha i is-7 ma lepsze dzialo pod wzgledem uszkodzen tylko penetracji ma troche mniej i wlasnie podstawowa zaleta jest taka ze nie trzeba w nim badac modulow a w Is-4 dzialo

Matiz Za przeproszeniem Gówno wiesz ... Jak najbardziej się zgodzę z Marvelusem ; ) IS-4 to pancerny czołg , Bez trudu wytrzymuje więcej niż ten IS-7 ... A co do działa to tak jak UP powiedział Odblokowujemy go już na ST-I .

Opublikowano

i tak czy siak jestem za Is-7 dla mnie to swietny czolg nie zgadzam sie zwami kazdy gra inaczej mi Is-7 gra sie super z reszto do is-7 jest przyjemniejsza droga bo sa lepsze czolgi np. Is-3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...