Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LastChaos

idereso20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie o to chodzi loguję się nieważne na jaki serwer Last Chaos.. po zalogowaniu wybieram postać... gdy gra się załaduję po minium 4sec max 30 sec.. wyskakuje "połączenie z serwerem utracone" klikam ok i gra się wyłącza... nie wiem co zrobić proszę o pomoc..

Opublikowano

Mianowicie o to chodzi loguję się nieważne na jaki serwer Last Chaos.. po zalogowaniu wybieram postać... gdy gra się załaduję po minium 4sec max 30 sec.. wyskakuje "połączenie z serwerem utracone" klikam ok i gra się wyłącza... nie wiem co zrobić proszę o pomoc..

Jakie masz połączenie?

Zapora nie blokuje?

Może masz strasznie wysoki ping (w co wątpie xD ).

Opublikowano

Wywala Cię z każdego LC? Każdego, każdego? Jeżeli tak to wina na pewno leży po Twojej stronie. Coś musi Ci kolidować z LC, z serwerem... weź wrzuć tu screen z menadżera zadań (odpalone programy). Bo, kurcze, dziwne to troszkę.

Opublikowano

Wyłącz:

• atiedxx.exe
  • BCU.exe
  • BT.exe
  • btask.exe
  • CCC.exe
  • cmd.exe (ogólnie to jakbym ja coś takiego u siebie zauważył, to od razu zaczął sprawdzać autostart, bo pomyślałbym, że to np. jakiś wirus, no chyba, że któryś z programów używa konsoli w trybie 32-bitowym)
  • dwm.exe
  • hpwuschd2.exe

Potem menu start -> uruchom -> wpisz 'msconfig'

Przejdź do zakładki uruchamianie i wyślij screeny z zawartością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...