Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konkretnego konta fb

HiQeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Od jakiegoś czasu spotyka mnie niemiła i irytująca sytuacja a mianowicie na moim komputerze młodsza siostra bardzo często przebywa na facebook'u. Sprawa jest o tyle drażniąca że nigdy się nie wylogowuję i denerwuje mnie jak wchodzę i musze się zawsze przelogowywać na swoje konto, oczywiście już nie raz jej mówiłem że ma tego nie robić ale ona albo to ignoruje albo robi to bez mojej wiedzy.. Hasło do komputera odpada ponieważ reszta domowników korzysta z niego. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zablokowania logowania do konktertnego konta na fb, lub inny sposób który by jej uniemożliwił korzystanie ze swojego konta na konkretnym komputerze. Nie chce w całości blokować tej strony ponieważ sam z niej czasami korzystam. Prosze o pomoc z góry dziękuje, jeżeli zły temat proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Możesz utworzyć inne konto z ograniczonymi uprawnieniami i tam zablokować np. przeglądarkę lub samą witrynę, a do konta administratora utworzyć hasło. Nie da się zablokować możliwości samego logowania wybranego konta.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie prościej używać innej przeglądarki niż siostra? Zainstaluj inną i do Facebooka używaj tej innej i to co robi siostra na tamtej nie będzie ci przeszkadzać.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...