Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar s26 drop

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam 43 lvl body eq ribek +8/9 4b sr 11 um -1 szybkośc zaklęcia 20 żelak +9 tygra +9 4b 5% do pż i pe +1,5k hp 4 dzwony kozaki +0 0,5k hp ebonitowy naszyjnik +0 1k hp ebo +6/+7 okrągła +4 20orki opłaca mi się iść do normalnego lochu małp ? dropić medale zioła itp ? dam rady ?

z buffem 30 lv błogo m1/m2 pomoc 10 pkt ;D

Opublikowano

spróbuj a zobaczysz :P majstry rozumiem pytac czy opłaca sie robic dropka czy coś bo to zajmie czas, lecz spradzenie czy gdzies bedzie "spoko" to kwestia pójścia i zobaczenia

Opublikowano

Opłaca się, ponieważ na metkach nie dałbyś rady. Na medalach możesz powoli się dorobić lepszego eq, i wtedy iść np. na metki.

Opublikowano

A próbowałeś bić metki pod świątynią hwang? Myślę, że ku to lepszy zarobek ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

siemka mam 43 lvl body eq ribek +8/9 4b sr 11 um -1 szybkośc zaklęcia 20 żelak +9 tygra +9 4b 5% do pż i pe +1,5k hp 4 dzwony kozaki +0 0,5k hp ebonitowy naszyjnik +0 1k hp ebo +6/+7 okrągła +4 20orki opłaca mi się iść do normalnego lochu małp ? dropić medale zioła itp ? dam rady ?

z buffem 30 lv błogo m1/m2 pomoc 10 pkt ;D

Pewnie że dasz rade. ;) Jedynie co musisz zrobić to gdy będziesz w komnacie bossa to idź pod ściane i zainwestuj w białe flagi , bo może cały spot się na Cb rzucić.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Pewnie że dasz rade. ;) Jedynie co musisz zrobić to gdy będziesz w komnacie bossa to idź pod ściane i zainwestuj w białe flagi , bo może cały spot się na Cb rzucić.

Ew. do tego możesz zainwestować Wody na deffa i kryta/szycie. Miksturki zielone i fioletowe.

Dać radę to dasz na pewno :) Sam chodziłem z gorszym Ekwipunkiem moim bodziakiem i dawałem radę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...