Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do nagrywania..

Shirgerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś dobry program do nagrywania ale żeby nie lagował i była nawet dobra jakość nie piszcie fraps PS. mam win xp 32 bit

Opublikowano

Action jest spoko.

Nie laguje, oddziela ci audio od filmu dzięki czemu możesz łatwej obrabiać film.

PS. Zajebista sygnatura <3

Opublikowano

Action jest spoko.

Nie laguje, oddziela ci audio od filmu dzięki czemu możesz łatwej obrabiać film.

PS. Zajebista sygnatura <3

Ale to nie działa na win xp ;(

Opublikowano

Chcesz nagrywać pulpit czy grę? Pulpit - Bandicam, Camtasia Studio, Gra - Mirilis Action!

Opublikowano

Zdecydowanie Action, też chciałem frapsem nagrywać to mi kumpel Action polecił i jest na prawdę zajebiście. Wersja trial dostępna.

Opublikowano

Ale co to za problem wpisać na goglach win 7 down. i poszukać 2-3 linków , zrobić szybkiego formata bo nie czaje ? Innego programu niż action nie znajdziesz a fraps 10min nagrania 25343095 GB.

Opublikowano

Ale co to za problem wpisać na goglach win 7 down. i poszukać 2-3 linków , zrobić szybkiego formata bo nie czaje ? Innego programu niż action nie znajdziesz a fraps 10min nagrania 25343095 GB.

Mój komp ma z 5-7 lat win 7 nie pójdzie tzn. pójdzie ale będą lagi w chu*****.

Opublikowano

Rzuć parametry . Nie możliwe , żeby win 7 obciążał aż tak Ci system .. Sam mam kompa z 2007 i jedynie co to tylko dołożyłem ramu ..

Opublikowano

Nie wiem czy podaje to co chcecie ale macie :

Komputer

2.50 GHz,
2,00 GB RAM
CORE PROCESSOR 4800+
AMD Athlon 64 X2 Dual

SYSTEM:

Microsoft Windows XP
Professional
Dodatek Service Pack 3

Opublikowano

Przykro mi, ale nie ma co nawet zaczynać nagrywać na takim PC.

Tyle że działa mi wszystko ładnie mam po 60 fps tak jak ustawiłem ładnie śmiga ale szukam jakiegoś nowego programu bo mi sie fraps znudził i dużo miejsca zabiera ;-(

Opublikowano

Wiesz ja na moim jednym PC mam podobne parametry, choć większy trochę zegar procka i też mam 60 fpsów, ale przy nagrywaniu Ci spadnie do 10-15.

Musisz mieć min. 150 normalnie. Takie jest optymalne. Zależy jeszcze co chcesz nagrywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...