Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na Solarze - niskim lvl'u

Gamerka ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znowu gram na PL'u - na solarze. Mam póki co 16 level, jakieś eq i inne duperele.

Jak można zarobić na jakieś dobre eq (wiadomo, jakiś dobry fms, śmiertelka itd.) i medale, by boja zrobić?

Dodam, że na dwóch kontach 30lvl jadę na FishBocie - opłacalne to będzie?

Wiadomo, sypię lajkami za sensowne i treściwe odpowiedzi.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Mentala zrób +/- 15 lvl i idź do m3. Ustaw bota tam, zobacz na wiki z jakich itemów dropią bronie które chcesz mieć. Skołuj sobie gildie i oddawaj botem expa.

who cares?

Opublikowano

Na tym lv możesz dropić medale w łatwym lochu. Możesz też dropić fmsy i inne ciekawe rzeczy w Imha.

Nie polecam dropić medali.

Słaby zarobek + i monotonna sprawa.

Opublikowano

Lataj na metiny M1-M2, możesz iść również dropić medale w lochu małp. FB zawsze możesz zostawić włączone - możliwe, że coś się złowi ciekawego. Możesz też zacząć dropić FMS'y + jak zrobisz w miarę OK eq to i riby ( mniej opłacalne ).

Opublikowano

Siema, znowu gram na PL'u - na solarze. Mam póki co 16 level, jakieś eq i inne duperele.

Jak można zarobić na jakieś dobre eq (wiadomo, jakiś dobry fms, śmiertelka itd.) i medale, by boja zrobić?

Dodam, że na dwóch kontach 30lvl jadę na FishBocie - opłacalne to będzie?

Wiadomo, sypię lajkami za sensowne i treściwe odpowiedzi.

Szczerze mówiąc to nie.

Lepszy będzię już m2bob i latać noob charami po m1 i żeby rozwalały metiny niż marny drop po 100k z rybek .

Dłuższej grafiki się nie dało?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fish bota odradzam.jesli bedziesz je ustawial na dluzej to wylapiesz bana a i postac z ktora czesto handlujesz tez sie zalapie.wiem z wlasnego doswiadczenia:D

besty? tez chcialem tak zarabiac ale widzac lvl 90 + "obstawiajace" respy bestow to zwatpilem.

ja osobiscie zarabiam na zebach orkow. od 35 do 50 expiac siebie i do 45 expiac bufa polecialo mi ze 120 zebow.niezla kasa na tym jest.

innym sposobem jest handel.naprawde mozna kupic cos taniej a drozej sprzedac(zwlaszcza rano mozna kupic tanio).

no i monotonny sposob ktorego nie lubie ale tez jest dobry.mianowicie jak juz ogarniasz na bo spota expisz postacie do 20/30 i mieszasz i ulepszasz fms i riby.jak siada ladne bony to masz w chu hajsu.no ale trzeba miec tez farta(30 bodzi poszlo mi na jednego riba +9 ;/)

nie polecam chodzic na niskim lvl na metiny.droniecie aury czy ostrza graniczy z cudem a i to nie da ci zarobku(aura 1,1kk ,ostrze 600k)jak juz bic metiny to zeby byla moliwosc na drop kamienia duchowego.

takie jest moje zdanie,nie kazdy musi sie zgadzac.

a i jeszcze jedno.tak jak pisali inni.jesli chcesz juz grac na modzie to tylko na ulepszacze do m2 bo fish bota system lapie raz dwa.

Opublikowano

Zrób postać 17lv eq +6/7 i leć do doliny orków na best. specjalista, z tego co pamiętam w jedno po południe dało się całą kartę broni na 30lv nadropić. Ale musisz stać tam i czekać na nich, pozniej u gildyjnego ulepszasz i sellasz +9. 35lv + boj i leć na metki do m2 dropić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...