Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.us Spolszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jest takie coś jak spolszczenie do USa? Bo chciałem na nim zagrać, zobaczyć jak jest i wgl.

A sam go nie ściągnę bo mam 5GB limitu ^^ a jeszcze 10dni do nowego a już dużo ściągałem ;P

Chodzi mi o takie coś jak na priv, wklejamy plik do folderu z metka 08 i odpalamy przez to i działa.

Bo dla mnie 2MB a 530 to jest ogromna różnica, a kolega tez nie odratuje bo tez ma BC.

Albo mógł by to ktoś spakować winrarem? nie wiem czy bedzie działało.

Żeby to max miało 150mb. A i jeszcze wiem ze będziecie mówili ze się nie da bo IP nie ma itd ale przecież jest IP polskich serwerów to z USa tez się da chyba co nie?

Może nasz bók KaMeR cos poradzi ^^

A jak nie bedzie tego spol to dajcie linka do USa skąd ściągnąć i które wybrać ^^

I reje a jak przekroczę limit to was uduszę XDD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest takie coś taki stary temat a nikt nie spojrzał?

Opublikowano

Jest spolszczenie do metina US stworzone przez Kamer'a, ale działa tylko jak już ściągniesz i zainstalujesz oficjalnego klienta. Więc nie ma przebacz musisz ściągnąć full. Tak duża kompresja byłaby ryzykowna, ponieważ wiele danych mogłoby się uszkodzić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znawca się odezwał... kompresja nic nie uszkadza (winRarem ofc), ale ja ci tego nie zrobię bo nie mam USa, btw też mam BC tylko że jeszcze mniej limitu bo 2gb :P

a nie da rady samego pliku 2mb bo w PLu nie ma większości rzeczy z USa.

no a reje to przecież metin2.us :P chyba że angielskiego nie czaisz to już nic nie poradzę.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

translate rlz no ale chodzi mi o to zeby dużo nie sciagac albo zeby ktos mogl spakowac jakis zaufany "ktos" bedzie 5 i + xD a misiuuleq kamer zrobił spolszczenie do broni itd a nie do misji ja nie chce spolszczenia misji tylko takie cos jak spolszczenie do priv zey wkleic do metka pl i uruchamiac przez to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...