Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Easy Bronze

FireShield

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą miałem fajny meczyk w którym wszyscy myśleli, że będzie to lose.

Na początku w lobby ryze zaczął się kłócić, że on idzie na mida i go to nie obchodzi; po czym gdy weszliśmy do gry afczył ( prawdopodobnie chciał wyjść w lobby i za późno to zrobił ;) )

Na midzie był mój kumpel ( Nocturne ) Lucian robil solo bota a chogath latał z linii na linie.

http://scr.hu/0gsh/qaab4

Tu macie ss'a z tej gry :)

Wiem, że to nie jest żaden wyczyn wygrać 4v5 w brązie.

Ale tworzę ten temat dla ludzi, którzy mówią że w brązie ciągle przegrywają przez jakichś afkerów.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Najgorsze to są kwalifikacje a potem gorąca seria. Normalna gra w bronze to jak gra na boty. I mówię to JA, człowiek, który gra jak bot.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Najgorsze to są kwalifikacje a potem gorąca seria. Normalna gra w bronze to jak gra na boty. I mówię to JA, człowiek, który gra jak bot.

Właśnie zrobiłem sb promocje riven 12-1 :P

lucyfergif.gif

Opublikowano

Ładnie 37minuta, więc enemy to nooby.. bo powinni wygrać tylko dlatego że mieli przewagę o 1 :D

Jeżeli są affkerzy, szybki feed, push win :P byleby nie do late bo wtedy ciężko, chyba że enemy to totalne zero;x.

Graty

ta 2 gra też ładnie... chodzi o czas gry ;P co za ludzie:D w enemy, w sumie tez lubię Riven, i jestem na tyle pewny siebie :D że każdą grę na low elo mogę wyccarować, w sumie dajesz dowód na to że grę można wygrać samemu.

38Minuta 4vs5 to nie jest taka łatwa rzecz :).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ale tworzę ten temat dla ludzi, którzy mówią że w brązie ciągle przegrywają przez jakichś afkerów.

Nie przez afkerów, tylko przez duo goldy, które "smurfują", próbując się dowartościować. Żaden wyczyn, chujowo grasz.

19/7, hydra, 135 farmy.

Btw: na pewno nie potrzebowałeś magic resów vs tamten team? Szczególnie, że Lux 12 fragów, a inni tej magic bili.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie przez afkerów, tylko przez duo goldy, które "smurfują", próbując się dowartościować. Żaden wyczyn, chujowo grasz.

19/7, hydra, 135 farmy.

Btw: na pewno nie potrzebowałeś magic resów vs tamten team? Szczególnie, że Lux 12 fragów, a inni tej magic bili.

No wiem, że chujowo gram .. 19/7 z teamem 0/15 kayle 3-9 kha itp. to żaden wyczyn, taki 5 lvl by mnie rozje*ał w 5 minucie gry ; )

Dasz jakieś rady jak grać lee sinem albo jak grać w ogóle w lola mistrzu ? Chciałbym się czegoś nauczyć od Ciebie.

Mój ty Diamentowy kolego, czy gdzie ty tam jesteś :)

Czekam na rady od Ciebie na pw / w temacie . Pozdrawiam ;>

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...