Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwierzaczek ;3

pajeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze , jakiego zwierzaka najlepiej kupic do 15 kk , mam maga 56 lvl , czyli chyba musi miec duzo hp ;d Typek "De-Rox" gadal mi ze najlepszy kolorowy krzak , tu cie pozdrawiam rox xD.

Opublikowano

Normal, ladiator, Centurion, Shogun, Inferno, Pegaz. To, że krzaczek dla maga musi miec duzo HP i stuna to prawda. Mag zadaje najwieksze obrazęnia ze wszystkich postaci niestety sam jest bardzo słaby pod wzgledem obrony,hp.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Dla maga to shogun/centurion/inferno/mroczuś. Są to najlepsze w grze pety do expa. Każdy z nich ma olbrzymią liczbę hp i świetne resy, więc wybierz tego, który najbardziej ci się pdooba, ew. pod względem elementu.

Opublikowano

A co myslicie o yeti ?

Yeti fajny, ale nie na wyższe poziomy, gdzie krzak sprawdza się o wiele lepiej.

Opłaca Ci się zbierać na krzaka, niż kupić yeti.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mroczuś i inferno to koszt 20-35kk z zależności jak poszukasz/wytargujesz. Co do yeti, to to jest totalny shit, strasznie powolny i ma beznadziejne resy.

Opublikowano

Centurion najlepszy tank w grze + ma nawet ładne DMG i Stuna. - Kupisz już za 9-10kk

Shogun też dobry ale jednak słabszy, DMG ma ładne i debuff. Kupisz już za 9-10kk

Normal to normal chyba najlepiej z wszystkich resy ma.. ale najlepszym tankiem nigdy nie będzie + ma stuna i średnie DMG. - Normalny brązowy był już nawet po 5-6kk :P ale z wysokim lvl, normalnie z 8-12kk ? coś takiego, kolorowe trochę drożej stoją, niby tylko kolor ale jednak kolekcjonerzy zapłacą dużą cenę żeby mieć.

Fibi i puszek też dużo HP, średnie DMG + Buff oczywiście te już są drogie.

Polecam centka mnie jeszcze nigdy nie zawiódł.

Yeti się nie opłaca jedynie dobry na Non-element ale on i tak na początku ma tylko tyle HP później mu wcale tak dużo nie rośnie.

Centkiem na 76lvl z buffem wk wyciągniesz spokojnie 32-33k HP bez około 27k + Resy, stun, DMG, i najlepiej zrobić mu obronę do +5-7.

Mroczusie już były nawet po 14kk, jednak tank lepszy centek.

Mroczuś też dobry + fajnie wygląda :D i aż tyle osób go niema :) Centka ma dużo osób.. i to wszystko przez głupotę GF że tak szybko dali 100% do NM.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jak chcesz go kupic, szeptaj do ludzi z nb, czesto da sie dogadac w cenie. Ten pet posluzy ci dopuki nie zmienisz go na fibi lub klapoucha :P

@(:Xevik:)

Chyba w cenach jestes nie doinformowany :P Wiesz ze cena pustej perly jest teraz drozsza niz same pudlo, prawda?

@Edit down

Ale krzaki normale czy to w normalnej perle czy orginalnej w tym roku nigdy nieschodzily ponizej 9kk :O

Opublikowano

Jak chcesz go kupic, szeptaj do ludzi z nb, czesto da sie dogadac w cenie. Ten pet posluzy ci dopuki nie zmienisz go na fibi lub klapoucha :P

@(:Xevik:)

Chyba w cenach jestes nie doinformowany :P Wiesz ze cena pustej perly jest teraz drozsza niz same pudlo, prawda?

Tak, ale mi raczej chodziło o krzaka w prawdziwej perle czyli z NM dali 100% ;) i wszystko tanie.

Co do tego normala za 5-6kk to tak zapomniałem się, nie kupi już za tyle kupi dopiero jak perły wrócą do normalnej ceny.

Jednak shoguny i centki chodzą od 9kk do 13-15kk w oryginalnej perle, zależy na kogo trafisz ^.^

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...