Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Brązem

xPolishMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem z wybiciem się z Brązu V.... ciągle feederzy, kupione konta i nooby ktore kluca sie o lajny i trolluja...

Czy jest jakis sposob na szybkie wyjscie z brazu, albo osoba ktora wybija np do IV.... bo ja juz mam dosc tych noobow i ciagle przegranych...

Opublikowano

Pokaż Twoje konto na lolkingu.

Ogólnie graj duo z kolegą, na pewno będzie Wam się lepiej grało.

Na allegro oferują tzw. elo boosting, i tam przykładowo za 15zł Ci wbiją dywizje w silverze.

279981407253602336505.png
Opublikowano

BoL + Ryze skrypt. Podobno sporo pomaga.

Ewentualnie DuoQ z jakimś imba znajomym.

Skoro w brązie 5 nie potrafisz wygrać 51% gier, to znaczy że na więcej nie zasługujesz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Myślę, że to kolejny troll, ale okey. Pokaż lolking.

Graj mainami, farm, nie wyzywaj i staraj się wycarrować team.

W enemy teamie nooby też są, muszą być. W każdym teamie są lepsi i gorsi.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

tak, 40 farmy talonem w 30 min i to noob team, nie Ty czo nie ? 3:4 ahri, i w dodatku lich bane .... moim zdaniem zasługujesz na .... wood XXVII

@antywarn :D

graj duo.

staraj się dużo farmić.

graj mida i ciągle roamuj.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

HAHAHAHHAHAHAHAH BEKA Z TYPA, O KURWA HAHAHAH

a żeby nie było spamu i % - to jest twój poziom. Na brązie ludzie grają słabiej niż SI zaawansowane. Taktyka? assassin i ghost + tp z butami 5 + 15 ms. Co robisz? biegasz po lane'ach od 3/4 poziomu i zbierasz fragi. Cała taktyka na brązie. Tam ludzie biją się auto-attackami, a potem płaczą "rene op omg nerf it" oddając fb dla enemy.

Sorry, ale ja wychodząc z gruzu dla kolegi kończyłem mając 15+ killi i max 6 dedów. Nie ważne czy nooby w teamie czy nie. Biegasz po lane'ach i fragujesz. Proste?

graphic.png

Opublikowano

i ten thor mail na kazdej postaci beka z ciebie typie ... naucz sie grać bo jak up napisal 40 cs w 30 minucie to Challenger poprostu ...

Popatrz z drugiej strony, grał jako support - bo ex.

8372383248.png
Opublikowano

Popatrz z drugiej strony, grał jako support - bo ex.

jak to kurwa support ? co z tego, że ex ? co jak karthus weźmie exhaust (tak bierze się na nim exhaust) to jest support ? kurwa nie.

popatrzcie na jego statystyki ogólne ... to jest kolejny płaczek.Średnia cs na fizzie - 46 hahahahahahh, vayne 87 psssss syndra 50 haah ryze 46 ... wymieniać dalej płaczku ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@Wiele Wiele Wiele up. Gram Teamowo, poswiecam sie wiekszosci razy zeby wygrac, dlatego takie staty. Nie zalezy mi na statach (tak aby nie feedowac) ale by wygrac.

Ahri 4:3 twitch z mojego teamu sksul triple'a z zerowym dmg.

Opublikowano

Mistrzu... Już po buildach widać, że nie jesteś najlepszy i może po prostu powiedzmy sobie szczerze dość słaby? ... Roa/Lich Bane na Ahri really? Catalyst też trochę dziwnie, zamiast warmoga można coś innego i inne buildy na postaciach. Run nie masz skończonych, w ogóle masz runy z tieru 1 i 3 plus jakoś bardzo dziwnie je zbudowane o.O Czyli już masz dwie rzeczy do zmiany. Masterki można by trochę poprawić ale takie mogą być. Na pewno last hity też by się przydało mieć większe. Grać jakimiś pickami co samemu niszczą typu np. Kayle. Jak grasz supportami to bierz coś bardziej normalnego a nie sejuani czy tam talon :D Kupuj wardy. I nie wiem co jeszcze ale na pewno jest dużo rzeczy do zmiany.

Tak PS. Wydaje mi się, że jesteś takim żeby nie obrażać graczem, który myśli, że jest pro i najlepszy a tak naprawdę to jest tak samo warci jak jego teammeatowie czyli po prostu słaby ale on tego nie widzi ale tego nie jestem pewny to tylko takie moje stwierdzenie :D ( Bo tak często jest w bronzie/silverze nawet goldzie zauważyłem i to mnie wnerwia :x )

E6c9g1v.gif

Opublikowano

jak to kurwa support ? co z tego, że ex ? co jak karthus weźmie exhaust (tak bierze się na nim exhaust) to jest support ? kurwa nie.

popatrzcie na jego statystyki ogólne ... to jest kolejny płaczek.Średnia cs na fizzie - 46 hahahahahahh, vayne 87 psssss syndra 50 haah ryze 46 ... wymieniać dalej płaczku ?

Nikt tutaj nie płacze - spokojnie :). Sądze, że jak gra z ex malp w 40 minucie 40 farmy, to raczej nie grał solo topa.. Co do itemek - poziom jak poziom, zobaczyłem teraz statystyki.. 0.0

8372383248.png
Opublikowano

Zacznijmy od tego ze jestem zawsze last pickiem, przewaznie gram supportem. Jezeli nie gram suppem to zabijam ile sie da farma na bok idzie

Opublikowano

co to w ogole za build do talona? xD z tego co wiem to nim sie roamuje wiec bez butow ani rusz.

btw. lucian 1/9 i ty mowisz ze team feeduje a ty nie? pozdro z podlogi.

btw x2. są ogarnieci ludzie bo cie wycarrowali jak grales nunu (2/10)

btw x3. l2p

btw x4. jak farma na bok idzie to czeka cie brąz XXIX

Opublikowano

Mistrzu... Już po buildach widać, że nie jesteś najlepszy i może po prostu powiedzmy sobie szczerze dość słaby? ... Roa/Lich Bane na Ahri really? Catalyst też trochę dziwnie, zamiast warmoga można coś innego i inne buildy na postaciach. Run nie masz skończonych, w ogóle masz runy z tieru 1 i 3 plus jakoś bardzo dziwnie je zbudowane o.O Czyli już masz dwie rzeczy do zmiany. Masterki można by trochę poprawić ale takie mogą być. Na pewno last hity też by się przydało mieć większe. Grać jakimiś pickami co samemu niszczą typu np. Kayle. Jak grasz supportami to bierz coś bardziej normalnego a nie sejuani czy tam talon :D Kupuj wardy. I nie wiem co jeszcze ale na pewno jest dużo rzeczy do zmiany.

Tak PS. Wydaje mi się, że jesteś takim żeby nie obrażać graczem, który myśli, że jest pro i najlepszy a tak naprawdę to jest tak samo warci jak jego teammeatowie czyli po prostu słaby ale on tego nie widzi ale tego nie jestem pewny to tylko takie moje stwierdzenie :D ( Bo tak często jest w bronzie/silverze nawet goldzie zauważyłem i to mnie wnerwia :x )

Kolego... Taki build na Ahri mi starcza, runy mam tak pomieszane bo nie mam kasy na zbieranie ich i chce miec jak najwiecej ad w tej chwili z tego powodu iz mam wiecej postaci AD/c

Talonem nie gralem na suppie tylko na mapie 3x3 -.0 Sejuani taki pick bo zadna postac w teamie nie miala stuna....

Opublikowano

Kolego... Taki build na Ahri mi starcza, runy mam tak pomieszane bo nie mam kasy na zbieranie ich i chce miec jak najwiecej ad w tej chwili z tego powodu iz mam wiecej postaci AD/c

Talonem nie gralem na suppie tylko na mapie 3x3 -.0 Sejuani taki pick bo zadna postac w teamie nie miala stuna....

jak to nie masz kasy jak w ciagu dwoch dni zapelniles całą historie meczy? dostajesz +5 ip za mecz czy jak? LOL

Opublikowano

niee zapewne woli kupywać bohaterów ;))

na 100 % nie wybijesz sięz brązu ajk farme odkładasz na bok ... popatrz na twoje statystyki ogólne, a nie na twoich sojuszników .... 40 farmy fizzem/ryzem/syndrąomg jak bym to olał to i tak bym miał więcej niż ty....

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Uswiadom to sobie i pogodz sie z tym. Jestes do dupy i nie umiesz grac wiec nie narzekaj na twój team bo juz chyba gorzej grać nie mozna i to przez ciebie przegrywają.

Nie flejmuj, nawet jak gosc podejdzie i ,,sksuje'' (jak wy to w BrOnZiE mowicie) tylko ciesz sie ze w ogole jest kill. Nie zwalaj winy na junglera jak przegrywasz lane bo to w wiekszosci przypadkow twoja wina.

Opublikowano

HaHaHa. Koleś to powiedz nam na ch*j grasz rankedy jak nie masz kasy na runy a masz na Luciana, Fizza itd? Bez run nie zaczynasz grać rankedów WTF?! IP zgarniasz na normalach a nie na rankedach, i założę się że to ty rozkur*iasz grę innym... Proszę cię. Złóż runy, naucz się grać kilkoma postaciami i wróć, wyjście z bronzu 5 to jest kwestia kilku godzin gry.

A i build ma ci nie starczać tylko ci dawać możliwość wycarrowania, no ale gdzie tu mowa o carrowaniu :D

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Nie wiem ludzie jak wy z tego brązu wyjść nie umiecie jak to jest najłatwiejsze co może być. Startowałem od brązu III z ratio 3.0/5.0/4.5 coś, teraz mam ~10./~3,5/10 i jestem w Goldzie ( tak boosted )

Chodziłem zawsze na mida i byłem 1-szym pickiem, więc mówiłem" chuj" ja mid i koniec. Chodziłem na mida, carrywałem akali (mid/top), jax (jungle/top) i było spoko. Do ostatniej serie do Golda, byłem akali na midzie vs Lee. i tak naprawdę wiecie co? Przegrałem z counter pickiem na lini? nie gangowałem i tyle.

Kup akali i roamuj na inne linie szczególnie bot. niezapomnij o wardach na mida i tyle. 150 cs w 30 minucie akali to jak dla mnie duży wynik, zwłaszcza że część gry gangowałem i nie farmiłem tylko drake/towery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...