Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Viktor Skin

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno populacja Viktora wzrośnie i to znacznie. Jest to strasznie nie doceniony pick, więc mam nadzieję że zaczną nim grać. :) Skin dobry, chociaż i tak pewnie coś zmienią

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zastanwia mnie jeszcze jedno ciekawe czy to będzie tak jak z kayle. Wydają skina po tygodniu/dwóch nerf :D Bo Viktor sam w sobie ma duży dmg więc znając Riot czemu nie :x

E6c9g1v.gif

Opublikowano

lol ale przecież rzadko kto nim gra.. widziałem tylko przyrost Viktora, gdy był w rotacji ostatnio. On ma zajebisty dmg i łatwo nim się gra normale bo ludzie nie potrafią kontrować go :D

Opublikowano

Skin ładny ; ) Być może zakupię.

#UP: Taak, ja przeważnie biorę Fizza jak gram normale, to Viktor stęka ;3 Skontrować go fizzem = użyć całe kombo ;)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Skin sam w sobie zarąbisty

Ps. W najbliższej przyszłości możemy się spodziewać Battlecast Kog Maw'a widać go w tle ^^

A tak z innej beczki wiedzieliście że Viktor stworzył świadomość Blitzcranka i prowadził badania nad wskrzeszeniem Urgota.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...