Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki czołg na początek ?

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Zaczynam grać w WOT'a a raczej powracam do niego

grałem w tą grę jakieś pół roku temu łącznie może przez 20 godzin

mam pytanie dotyczące czołgu, nie wiem cowybrać

zależy mi żeby czołg był szybki zwinny i miał duży dmg no i oczywiście dobrze się nim nabijało kase

co możecie mi polecić na początek ? :O

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ja polecam ci z Hevi Tanków na początek iśc w IS-7 ZSRR lub do M110E5 USA . Są to zwinne dobrze opancerzone Tanki z Dobrym DMG . A z niszczycieli Proponuje ci Francuzów lub ZSRR

Opublikowano

Chce konkretnie jakiś szybki zwinny czołg (dobrze by było gdyby był mały ) z bardzo dużym dmg (wole żeby miał mniej hp ale miał bardzo duże dmg )

Coś konkretnego polecicie ?

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

No to ci chodzi o francuski szybkie duże DMG papierowy pancerz to chyba każdy się zemną zgodzi chyba że się mylę to proszę o sprostowanie a nie krytykę chyba że kreatywną ;)

Opublikowano

Powiem ci że trudno o czołg z dużym DMG o małych wymiarach i dużej szybkości .

Z 5T Polecam ci Elx AMX Jest szybki ma Duży DMG jak na swój tier (250) lecz papierowy strasznie

Z 7-8T polecam Isu-152 i kolejne modele z tego drzewka

Z 10T to zostaje ci Foch 850-1000dmg jakoś tak i ma 3 Pociski w magazynku 3*850=2550DMG na magazynek , Jest t oszybka niszczarka z Bardzo dobrym pancerzem tylko ze niestety nie jest ona mała

No niestety w wocie nie ma małych maszyn z dużym DMG

Jeszcze z XT polecam ob,268 nie wiem czy podałem ci dobry model niszczarki ale na pewno jest niezbyt duża ma dobry dmg i ma pancerz

Opublikowano

@Up 2 twoje punkty to francyzy normalnie zaszalałeś z 2 i 3 punktem może inaczej rozumiemy słowo zwinny szybki ale wiem o co ci chodzi dlatego szacun

Opublikowano

Idź linią to is-7.

Większość czołgów tej linii jest szybkich, ma niezły pancerz i każdy czołg od vi tieru ma jedno z lepszych dział na swoim tierze

Każdy noob robi is-7 nie polecam jako 1 X

Powiem ci że trudno o czołg z dużym DMG o małych wymiarach i dużej szybkości .

Z 5T Polecam ci Elx AMX Jest szybki ma Duży DMG jak na swój tier (250) lecz papierowy strasznie

Moje motto na fochu 155 to : koko dzambo i do przodu.

Z 7-8T polecam Isu-152 i kolejne modele z tego drzewka

Z 10T to zostaje ci Foch 850-1000dmg jakoś tak i ma 3 Pociski w magazynku 3*850=2550DMG na magazynek , Jest t oszybka niszczarka z Bardzo dobrym pancerzem tylko ze niestety nie jest ona mała

No niestety w wocie nie ma małych maszyn z dużym DMG

Jeszcze z XT polecam ob,268 nie wiem czy podałem ci dobry model niszczarki ale na pewno jest niezbyt duża ma dobry dmg i ma pancerz

Moje motto na fochu155 to koko dzambo i do przodu

Opublikowano

Tyskie.... Jak nie wiesz nic o tej grze to wez Ty w ogole sie nie wypowiadaj, ok? Francuzy na poczatek? Stuknij sie w glowke, francuzy sa dla ogarnietych bardzo dobrze czolgistow, na poczatek polecam linie ruskich HT, btw Tyskie puźniej* sie pisze PÓŹNIEJ. :)

Opublikowano

Siema

zależy mi żeby czołg był szybki zwinny i miał duży dmg no i oczywiście dobrze się nim nabijało kase

Rób is-4 czyli kw-1 t-150 kw-3 kw-4 st-i i od-4. Ja isem 4 wyjechałem na pluton od-7 i je rozwalilem.

Chodzi mi o to że kw-4 nie trzeba tak. Bardzo ogarniac jak is-3

Idź linią to is-7.

Większość czołgów tej linii jest szybkich, ma niezły pancerz i każdy czołg od vi tieru ma jedno z lepszych dział na swoim tierze

Niestety ale gdy się robi is-7 trzeba. Się liczyć że mm wysoko losuje. Nie raz widziałem isa na 9 . I to dosyć często....

Siema

Lub rób ob 263 szybki zwinny dmg 550-700 ląduje co 6s z dobrą załoga.

Opublikowano

Tyskie.... Jak nie wiesz nic o tej grze to wez Ty w ogole sie nie wypowiadaj, ok? Francuzy na poczatek? Stuknij sie w glowke, francuzy sa dla ogarnietych bardzo dobrze czolgistow, na poczatek polecam linie ruskich HT, btw Tyskie puźniej* sie pisze PÓŹNIEJ. :)

Trudne to tylko Francuskie HT i MEDY .... Td-ki są łatwiutkie do ogarnięcia z lini Francuzów , Nie wprowadzaj innych graczy w błąd ....

Opublikowano

jak maly chcesz i nie zaduzo hp i maly to polecam ci isc od pz 1 c az do leoparda jak bedzie ci sie dobrze gralo to idz do leoparda 1 ;)

indian pz nie jest zly :) a leopard 1 calkiem spoko :)

Opublikowano

Od kiedy T-25 ma duży dmg ?

Jak na 5t, są to słabe obrażenia, nadrabia szybkostrzelnością jedynie.

może chodziło mu o dpm, autor chyba też nie sprecyzował czy chodzi o alphę czy o dpm

shoob.png

Opublikowano

Uno czytaj a dopiero krytykuj w swoim zdaniu zrobiłeś 11 błendów no dobra 10 lol :)

@Up 2 twoje punkty to francyzy normalnie zaszalałeś z 2 i 3 punktem może inaczej rozumiemy słowo zwinny szybki ale wiem o co ci chodzi dlatego szacun

LoL bo ty wiesz wszystko najpierw czytaj dopiero się wypowiadaj (skakać na głęboką wodę )

Opublikowano

Niestety ale gdy się robi is-7 trzeba. Się liczyć że mm wysoko losuje. Nie raz widziałem isa na 9 . I to dosyć często....

Omg, następny znowu wszystkowiedzący.

Każdą, ale to każdą 7 rzuca na 9t. Chyba, że ma ograniczony mm, ale mają je najczęściej tylko premium tank.

Tygrysa 1 Ci nie rzuca na 9 ? Rzuca go normalnie na 9t.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Omg, następny znowu wszystkowiedzący.

Każdą, ale to każdą 7 rzuca na 9t. Chyba, że ma ograniczony mm, ale mają je najczęściej tylko premium tank.

Tygrysa 1 Ci nie rzuca na 9 ? Rzuca go normalnie na 9t.

chodzi mu o to, że cholernie często rzuca na IX

i w tym ma rację.

@tyskie

taa, a potem kurwa "gdzie tu pancerz?"

"noob AMX died first"

"noob team"

francuzów można robić po wbiciu 2 VIII.

A tak to będziesz osłabiał team.

a... on nie narobił błędów, analfabeto

shoob.png

Opublikowano

Jeju, jaki wszechobecny Ból Dupy. Tyskie - jestem dysortografem co prawda, ale nie widzę ŻADNEGO błędu tam. Anfabetą jesteś czy co?

Wy macie jakiegoś zjebanego ISa bo mnie prawie nie rzucało na T9, a jak rzucało, to się cieszyłem.

@up

Francuzami i tak grają w 90% kamikadze debile, więc nie ma co gadać. :D

Co do tematu:

linia do T110E5, ISa-7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...