Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy chcecie!? serwer PVP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zadaję wam pytanie a mianowicie czy chcecie serwer pvp ? oczywiście pod wersję 1.6.2 ;) oraz jak Mojang poprawi support dla teksturek na multi to też będzie, coś o serwerze to będzie to czysty prawdziwy pvp ;) (mówię wam znam się na tym ;) ), 20 slotów będzie zwiększone jak będzie taka potrzeba ;), ogólnie serwer będzie posiadał 16 pluginów w tym 4 autorskie ;) ranga vip autorski wygląd chatu oraz system Economy piszcie co o tym sądzicie ;).

Opublikowano

Czysty pvp?? No niewiem duzo tego jest,moglbys zrobic cos bardziej nowego wtedy napewno bym zagral np dodal jakies skille:)) Czesto widze jak sie wypowiadasz i widac ze ogarniasz skrypty,nie? Wiec mozesz zrobic np jakies efekty zabijania itp ,albo jakies drobne skille klikasz w eq item i masz np bonus do sily na pare sec,Wtedy bylo by Super;p,ale to tylko moja opinia licze na odpowiedz co o tym sadzisz?

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

@AsserorXxX mógł bym spróbować coś z tym zrobić ;) ale nie będzie to na takiej zasadzie jak ty mówisz tylko że po wpisaniu danej komendy będzie można dostać jakieś eq z jakimś enchantem na określony czas ;).

@Micek16 Jakimi epickimi mapami ? :) miałem kiedyś serwer który taki właśnie był identycznie jak opisujesz niestety nic z tego nie wyszło :(.

Jak jest jeszcze ktoś co ma coś do powiedzenia zapraszam do wypowiedzi ;).

Opublikowano

Najlepsze jest czyste pvp ... takie jest moje zdanie. A mapa najlepiej średniowieczna ( najlepiej jak teren nie jest edytowany , a budynki dopasowane do terenu )

Opublikowano

jak umiesz robić skrypty to zrób takie efekty jak mówią wyżej ponieważ to będzie nowość na serwerze pvp których już troche jest

np. możesz dodać błysk w miejscu śmierci, kompas pokazujący najbliższego gracza (wiem że jest taki plugin), dodatkowe bonusy podczas zabicia czyli jak kogoś zabijesz to masz jakiś bonus na określony czas.

takich pomysłów jest dużo ale nie ma komu tego zrobić bo większość stawia na zwykłe pvp więc ja jak najbardziej popieram pomysł serwera. a co do mapy to możesz zrobić mape typu skyblock, guild wars, city arena, galaxy battle, i inne jak wcześniej mówiłem jest dużo pomysłów tylko trzeba je zrealizować

Opublikowano

Ogólnie to mam skrypty na szansę po zabiciu gracza

Zwykły gracz ma 30% na diament po zabiciu innego gracza 100% na 30$ oraz 100% na expa

Vip ma 60% na diament po zabiciu kogoś innego 100% 30$ ale to zmienie, 100% na expa.

Autorski skrypt na uciekanie podczas pvp ;), tabliczki i dużo więcej ;).

Pomyślę nad waszymi poradami i zobaczę co da się zrobić ;).

Opublikowano

Jak najbardziej przydał by się taki serwerek PvP :) Ale nie rób jakiegoś badziewia, na którym 30 minut gry to max bo się znudzi, tyko coś porządnego :)

Opublikowano

Serwer z klimatem, że tak powiem.

Przykładowo klimat czysto średniowieczny - starasz się zrobić średniowieczne otoczenie jak i dodatki idealnie pasujące w ten klimat.

Drugi przykład - kosmos, zamiast mieczów normalnych masz miecze świetlne. Tak sobie tylko głośno myślę xD

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Mógłbys dodać coś wyjątkowego np. team pvp 5v5 taka arenka itp. Daj Like jak pomysł się przydał :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Jak myślicie pasowało by dodać jakieś pluginy 4FUN ? ale oczywiście tylko takie w których występuje PvP :).

Np jakie pluginy,fajne by to bylo mozna by bylo sie oderwac od ciaglego pvp i sobie w jakas minigre pograc:)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

Mógłbys dodać coś wyjątkowego np. team pvp 5v5 taka arenka itp. Daj Like jak pomysł się przydał :D

Jeśli chodzi o takie rozgrywki to bylo by fajnie ! ale proponowałbym także castlemod ! <<==== niezła zabawa ! a z kumplami jeszcze lepiej !

Opublikowano

Np jakie pluginy,fajne by to bylo mozna by bylo sie oderwac od ciaglego pvp i sobie w jakas minigre pograc:)

Jeżeli mi się uda to zrobię autorskie sumo tak jak jest na serwerpvp ;) ,

Opublikowano

dodaj np hunger games lub spleeg i może jeszcze bow spleef

HG- Survival Games raczej się nie nadaje ;), spleeg także ;), bow spleef może być :).

Opublikowano

Zrób mapę de_dust2 z cs-a, dodaj moda na bronie i gotowe xD

A tak na serio to myślę że by wypalił czysty. Bez żadnych McMmo itp.

Opublikowano

Ktoś jeszcze się wypowie ? :).

Czysty pvp?? No niewiem duzo tego jest,moglbys zrobic cos bardziej nowego wtedy napewno bym zagral np dodal jakies skille:)) Czesto widze jak sie wypowiadasz i widac ze ogarniasz skrypty,nie? Wiec mozesz zrobic np jakies efekty zabijania itp ,albo jakies drobne skille klikasz w eq item i masz np bonus do sily na pare sec,Wtedy bylo by Super;p,ale to tylko moja opinia licze na odpowiedz co o tym sadzisz?

Efekty po zabiciu dodane ;) gracz ma 50% szans na otrzymacie "furii" jak otrzyma furię to dostaje 10 sekund dodatkowe siły, dodane że dostaje szybkość, regeneracje, oraz ochronę przed ogniem ;).

Opublikowano

Neq znowu coś robisz ? :D

Może bym zagrał dobry pomysł.

BTW Masz kontakt z Ciapą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...