Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] bs - widze żółć

Knyszyniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na servie SpotlineMT2 i uzywam bs na http://www.metin2mod.tk/ml2012sf.html .Wszystko było pięknie ślicznie ładnie aż do czasu ;-[ Chciałem sobie zmixować krwawe eQ (buty) i patrze że zamiast itemu widze "żółć" i co mam teraz z tym zrobić? Będę wdzięczny za każdą udzieloną mi pomoc. PS używam bs na kamiermodzie z powodu iż żaden inny mi nie działa ;-/

HELP ME

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Podmień pliki z clienta do plików z moda ;)

Chodzi ci o pliki Pack czy o wszystkie? Bo podmieniłem Pack i nadal to samo.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ma ktoś inny pomysł?

ezj18z.jpg

Opublikowano

Rozpakuj locale_pl i wrzuc do folderu mod item_proto i item_list

@edit 800 post :D

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Inne pomysły?

ezj18z.jpg

Opublikowano

Rozpakołem locale_pl i skopiowałem pliki item_proto i item_list do folderu mod i nadal to samo.... nic nie pomogło.... ma ktoś inne porady?

ezj18z.jpg

Opublikowano

ref

ezj18z.jpg

Opublikowano

Rozpakołem locale_pl i skopiowałem pliki item_proto i item_list do folderu mod i nadal to samo.... nic nie pomogło.... ma ktoś inne porady?

Teraz zmień nazwe np item_Spote i wchodzisz w servinfo w kamer modzie czyli edit wybierasz swojego serva i lewy dolny rob masz napisane np mod/item_pro.. i zamieniasz oba na item_Spote i item_Spote.txt

//pamietaj zeby zapisac

Opublikowano

Teraz zmień nazwe np item_Spote i wchodzisz w servinfo w kamer modzie czyli edit wybierasz swojego serva i lewy dolny rob masz napisane np mod/item_pro.. i zamieniasz oba na item_Spote i item_Spote.txt

//pamietaj zeby zapisac

Zrobiłem tak. Loguje sie widze postacie bez zbr, biorę start, ładuje sie, i wywala mnie z metka. Czemu tak sie dzieje?

ezj18z.jpg

Opublikowano

chyba w m1 ale to jest na wszystkich postaciach a mam ich 4 na 1 koncie xD

ezj18z.jpg

Opublikowano

zrob ss z servinfo jak to wpisałeś wrzuc tutaj

bo niemam clienta na kompie a jesli nawet to z 1.3h czekać bo nie jestem u siebie a tutaj 300kbs .. ;d

Opublikowano

wypakuje locale- wypakuj item_proto sprawdz ID zaczarowania przedmiotu i potem wypakuj to kamerowskie i tam podmien ID na takie jak z ich clienta

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

wypakuje locale- wypakuj item_proto sprawdz ID zaczarowania przedmiotu i potem wypakuj to kamerowskie i tam podmien ID na takie jak z ich clienta

on chce widziec itemy ... a nie zmianki

Opublikowano

ze zmiankami jest wszystko ok, po prosto nie widze krwawego eQ

Jak jesteś na normalnym Cliencie daj te buty na 1 miejsce w eq potem wbij na moda ustaw bony i start i bd ok. ;)

nie pomogło ;/

ma ktoś inne porady?

matek jak narazie chyba najwiecej pomogl, tylko ze mnie wywala z metka ;-/

ezj18z.jpg

Opublikowano

ok będę wdzięczny

ezj18z.jpg

Opublikowano

nie widze bizu miecza zbr ;p

ezj18z.jpg

Opublikowano

PlejStejszyn

Znaczy nie widze eq:

bizu od 200lvl

broni od 230lvl

zbr od 200lvl

a po tym jak wgrałem pliki widze postac(bez zbr wszystkie) biore start laduje sie i wywala mnie z metka(z calego moda)

ezj18z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...