Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak do kurwy grać w tym Silverze...

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, no po prostu kurwa nie, BOŻE CZY TY TO WIDISZ?!

Jak, do kurwy mam grać? Ludzie to co sie dzieje w lolu to jakaś porażka, po prostu NIE DA SIE grać bez nerwów. Cały mecz spokojnie, nikogo ani razu nie obraziłem, jedynie dawalem wskazówki, pisałem ss.

1378477212-U253647.png

Przy rejestracji konta w lolu powinni robić jakieś testy inteligencji a nie przepisywanie literek -.-

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Taki syf tylko w Silverze. Wolałbym ludzi już z Brązu I niż z Silvera V

Współczuję Ci i wiem co czujesz :D Nie przejmuj się, graj nexta. Tam może będzie ktoś lepszy

Opublikowano

1378477924-U253647.png

@up masz, większość gier mam takich, to samo Elise 12/1, cały team był słaby, ale używali M Ó Z G U, słuchali mnie co mowilem, nafeedowalem sie na topie na shena, chodzilem inne linie i pomagałem, ale oni nie feedowali, nie wkurwiali sie, bo mają M Ó Z G. Sluchają poleceń, pytają się jeśli mają jakiś problem, grają ostroznie, jak powiedzialem, ze wbijamy to wbijali, widzieli, że umiem grać i mi zaufali, bo mają M Ó Z G. Szkoda, ze takie osoby to w LoLu mniejszość, nie wiem czym to jest spowodowane

1377440917-U253647.png

Opublikowano

w silverze grają idioci, jestem w silver 1 i wygrać tam grę to jest po prostu kurwa nierealne. Idioci że masakra, miałem 90 lp teraz mam 50 bo dzieciaczki albo afk idą albo feedują w chuj.

Opublikowano

I tak Ci powiedzą, że to Twoja wina oraz, że jesteś w tym na co zasługujesz. Bo przecież jakbyś był dobry to każdy mecz byś wygrał... Ciekawe kiedy Riot zauważy, że takich ludzi jest coraz wiecej, a gra się coraz gorzej zamiast odwrotnie. Gra już nie jest przyjemnością ale udręką, że trzeba grać 1/2 vs 5. I ten zjebany trybunał i caly system który jest jednym wielkim gównem, wystarczy stac na spawnie i piasć byle co, ale przeciez byles w grze i pisales wiec za afka gowno Ci zrobią. Szkoda nerwów do tej gry...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

I tak Ci powiedzą, że to Twoja wina oraz, że jesteś w tym na co zasługujesz. Bo przecież jakbyś był dobry to każdy mecz byś wygrał... Ciekawe kiedy Riot zauważy, że takich ludzi jest coraz wiecej, a gra się coraz gorzej zamiast odwrotnie. Gra już nie jest przyjemnością ale udręką, że trzeba grać 1/2 vs 5. I ten zjebany trybunał i caly system który jest jednym wielkim gównem, wystarczy stac na spawnie i piasć byle co, ale przeciez byles w grze i pisales wiec za afka gowno Ci zrobią. Szkoda nerwów do tej gry...

Skoro to nie jest twoja wina to powiedz mi jak smurfy z diamondu wygrywają prawie każdą grę albo elo boosterzy którzy w kilka dni z Bronze V wejdą ci do Platyny ?

@Sprawdziłem leagueboost. Z Bronze V mogą ci z łatwością wbić Diamond 1 za nie całe 2000 $

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Ja nie widze zeby bylo jakos specjalnie gorzej, wrecz przeciwnie, wprowadzenie lig zaburzylo poziom gry (jest duzo latwiej) i teraz na diamencie bijesz sie ze zlotymi ramkami z s2 rotfl.

Skoro gra to udreka - nie graj.

Opublikowano

Współczuję Ci i wiem co czujesz :D Nie przejmuj się, graj nexta. Tam może będzie ktoś lepszy

o kuzwa taka duza roznica braz 1 silver 5 no tak wow

nauczysz sie grac to wyjdziesz, nie wystarczy byc overfed tylko umiec grac

League of Legends

Opublikowano

Gra się coraz gorzej, to fakt, a co za tym stoi ?

Masa sfrustrowanych ludzi takich jak ty, którzy grają w tą grę nie tyle dla przyjemności co dla wyników i wygrywania, a to się samo nie zrobi

Fakt, przegrywanie nie jest fajne i rozumiem, że ludzie są wkurzeni, ale jak już gracie w to tak na poważnie to weźcie się kurwa w garść i spróbujcie się poprawić, a nie pierdzielicie, że się nie da

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Da sie samemu wycarowac na bronzie 1 czy tam silv 5 :) Nawet farmic nie trzeba zbytnio.

http://www.lolking.net/summoner/eune/35509794#history

buja

Mówicie, że ludzie nie maja mózgu ; to jest PRAWDA gdyż ci ludzie to w większości ~15 latki które ledwo mówią po angielsku. Gram sobie i tylko słysze "idiot" "idiot" jak kwakaja do siebie przez 40 min gry ,bo nic innego się nie nauczyli .. Śmiech na sali :P . W końcu Riot musi na czymś zarabiać , nie?

Opublikowano

gralem z typem gold 3 ktory chyba konto kupił bo stał pod wieza i flame flame flame grał tariciem i mial cala historie lose

Da sie samemu wycarowac na bronzie 1 czy tam silv 5 :) Nawet farmic nie trzeba zbytnio.

http://www.lolking.net/summoner/eune/35509794#history

buja

Mówicie, że ludzie nie maja mózgu ; to jest PRAWDA gdyż ci ludzie to w większości ~15 latki które ledwo mówią po angielsku. Gram sobie i tylko słysze "idiot" "idiot" jak kwakaja do siebie przez 40 min gry ,bo nic innego się nie nauczyli .. Śmiech na sali :P . W końcu Riot musi na czymś zarabiać , nie?

kozak wygrał gre w bronzie naucz mje rzal

Opublikowano

Nie, no po prostu kurwa nie, BOŻE CZY TY TO WIDISZ?! Jak, do kurwy mam grać? Ludzie to co sie dzieje w lolu to jakaś porażka, po prostu NIE DA SIE grać bez nerwów. Cały mecz spokojnie, nikogo ani razu nie obraziłem, jedynie dawalem wskazówki, pisałem ss. 1378477212-U253647.png Przy rejestracji konta w lolu powinni robić jakieś testy inteligencji a nie przepisywanie literek -.-

To może Ci przydzieliło ludzi z brązu V ? xDD . Wiesz może masz niskie mmr i dlatego takich sojuszników ci przycieliło.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Trzeba byc opanowanym i nie pisac nic. Bo ludzo wk.wia jak ktos im podsuwa swoje rady. Albo napierdiela.pingami jak glupi. Przy porazce trzeba sobie zadac pytanie (co.ja.zrobilem zle a potem co inni.zepsuli. A i staraj sie w lobby namawiac na wybieranie counter pickow. Ja tak zawsze robie. W 1 meczu przegrywalismy 0/7 a potem odrobilismy wszystko dzieki contra

u1lc.png
Opublikowano

Jden chuj czy brozne1 czy silver 5, to samo. Tylko szczescie dalo tyle, ze udalo sie wbic serie

46bUStI.png

1375549413-U477327.png

Opublikowano

Po prostu jesteście słabi i tyle.Dostałe konto od kolegi srebro 4 i grało się banalnie.Aktualnie konto gold 3 bo nie chce mi się grać.Skoro nie możecie wyjść z srebra to po prostu na więcej nie zasługujecie.

Opublikowano

ja od brąz 1 do silver 1 wbiłem w 5 dni i miałem serie po 7 zwycięstw 1 przegrana ale był 1 dzień w którym miałem 5 przegranych meczy w 3 meczach afk w 2 trolle... ALE CZASAMI ludzie mnie carrowali nie zawsze sie trafiają takie gów.. w teamie dzisiaj darius 12:2 poszedł afk bo caitlyn nie przyszedła na teamfight naszczęście po 5 min wrócił i to wygraliśmy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...