Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i mysz.

N3ST0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Potrzebuję kupić klawiaturę i myszkę do komputera ponieważ stary sprzęt bo długich latach użytkowania przestał działać.. z dnia na dzień.

Mój limit to 250 zł nie można tej sumy przekroczyć, a potrzebuję klawiatury i myszki. Nie ukrywam wykorzystywać będę myszkę i klawiaturę do gier.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Edit.v1

Zapomniałem dodać,że najlepiej by było gdyby akcesoria były ze strony morele.net

185241494535326637230.png

Opublikowano

Natec Genesis RX55 Gaming i Saitek Cyborg R.A.T. 3

Nie wiem czy wyjdzie poza budżet, ale to najlepsze jak na tą cenę.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Więc zastanowiłem się i kupuję :

klawiaturę- Natec Genesis RX55 Gaming

mysz- A4Tech Bloody Gamming V7

Jeżeli, któryś z powyższych jest złym wyborem to proszę napisać.

Temat niech będzie otwarty do poniedziałku bo wtedy kupuję akcesoria.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

sidewinder x4 i gigabyte m6900.

Według mnie to najlepszy wybór. Bardzo dobra klawiatura, do tego dobra myszka.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@up
Kurcze, rzeczywiście ta klawiatura jest lepsza jednak mój limit... nie mogę go przekroczyć bo kupuje też zasilacz i kartę graficzną.

Czy ta klawiatura i mysz wystarczą mi do grudnia ? Dam radę pomęczyć się czy to aż taka tragedia.

Napiszcie czy do okresu przednoworocznego wystarczy.

Jeszcze raz dzięki za rady.

Opublikowano

@up

Kurcze, rzeczywiście ta klawiatura jest lepsza jednak mój limit... nie mogę go przekroczyć bo kupuje też zasilacz i kartę graficzną.

Czy ta klawiatura i mysz wystarczą mi do grudnia ? Dam radę pomęczyć się czy to aż taka tragedia.

Napiszcie czy do okresu przednoworocznego wystarczy.

Jeszcze raz dzięki za rady.

Poszukaj po różnych sklepach, może jest taniej. A tak to taki zestawik bardzo fajny, starczy na jakiś czas. Nawet długi czas.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano
http://www.morele.net/klawiatura-thermaltake-challenger-kb-chl002us-406622/ + http://www.morele.net/thermaltake-azurues-rubber-coating-mo-ars003dtd-406655/

Do gier NAJLEPSZA opcja w tym budżecie, myszka na avago adns 3080.

Klawiatura ma wiatraczek chłodzący na dłonie podczas użytkowania, masz też 6 klawiszy macro.

Zostaje Ci 11zł w kieszeni, koszt całkowity to 239zł.

Jeżeli chcesz zaoszczędzić trochę więcej (45zł) to bierzesz do tej samej myszki tą klawiaturę

http://www.morele.net/klawiatura-genius-imperator-ui-us-18-makro-31310052101-502326/

Sprawdzi się również bardzo dobrze.

Opublikowano

ta gigabyte m6900 dobra, sam mam i fajnie się gra, szybko można dpi zmienić, jest soft do myszki i jest nie droga i warta ceny. duża i wygodna mysz. takie myszki to nie jest jakaś najtańsza co przestanie działać po miesiącu, taka będzie działać długo.

Opublikowano

Nie rozumiem jaki sens jest wydawać tyle pieniędzy na myszkę i klawiaturę. Korzystam z komputera po 6h dziennie (zajęcia + praca + rozrywka), czyli mnóstwo pisania i klikania.

Mam jakąś chińską klawiaturę slim - 0 zmęczenia rąk, 0 zużycia klawiatury (4 lata) - koszt 50zł

Myszka to już amerykański produkt, nie do znalezienia w Polsce (2lata) - bezprzewodowa, 1600dpi - 50zł

A ty chcesz wydać 250zł i pytasz się czy wytrzyma ci do grudnia? Co ty, będziesz się w łeb walił tą klawiaturą/grał myszką w piłkę??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...