Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z pamięciami przy OC

kingflame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Miałem sobie kiedyś 1gb ramu - good rama gr667d264l/1g. No i podkręciłem sobie na nim procka (Athlon 64 3200+ :P tak tak, złom ) Do 2,5ghz, spokojnie, bez przegrzań, rzadnych problemów z wlączeniem kompa. Ale dokupiłem sobie jeszcze 2gb 2x 1gb gr667d264l/2GDC. No i niestety, ale z tymi pamięciami już nie da rady wykręcić powyżej 2,3Ghz. Teraz zmieniłem procka na 64 x2 3800+ (to nie jest śmieszne, pusty portfel bo mi się tel poruchał, a ważniejszy). Zwiększałem napięcia pamięci, ale to i tak nic nie daje. Ma ktoś jakieś pomysły, żeby wykręcić tak do 2,6Ghz? ( Jest to możliwe, znajomy wykręcił do 3gz bez większych problemów).

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Mnożnik max 10 :/

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Opublikowano

ref.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...