Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

250ml wódki:O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od twojej głowy, masy ciała i wielu innych czynników ale po 250ml jeśli nie jesteś nałogowym pijaczkiem to powinieneś coś poczuć ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zależy od twojej głowy, masy ciała i wielu innych czynników ale po 250ml jeśli nie jesteś nałogowym pijaczkiem to powinieneś coś poczuć ;)

Masa ciała ma tutaj coś do znaczenia ?

Bo osobiście nigdy do tego nie przywiązywałem uwagi, mam jednego kumpla który jest szczupły jak patyk, nie ćwiczy etc ale głowę ma o wiele lepszą od innych " kozaczków " którzy się chwalą, ile to oni nie wypiją.

; *

Opublikowano

W temacie piszesz o ćwiartce, a w temacie już o połówce. Więc jak ?

Nie da rady tego określić. Jeden człowiek wypije kilka kieliszków i może już na drugi dzień nie pamiętać co się dzieje, a drugi wypije połówkę i jest lekko wcięty.

Wypłukujesz witaminy, więc na drugi dzień trzeba je uzupełnić. Lecz niekoniecznie będziesz miał kaca.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Polówkę na dwóch walimy:D

I myślę czy dam potem jeszcze rade gdzieś pochodzić :P

250ml to jakieś 4 piwa nie?

Dodam że mam 18 lat i nigdy nie zalałem się jeszcze w trupa,2/3 piwka koniec:) szlugów tez nie pale...

Opublikowano

Kiedyś trzeba się struć, nie ma na to rady.

Jak już się strujesz to zapewne będzie mówił, że nigdy już wódki się nie tkniesz, lecz po chwili znów się najebiesz i tak będzie nabierał doświadczenia.

; *

Opublikowano

Na pierwszy ogień nie polecam, ostatnio jeden gośc po pierwszym kontakcie z 4 piwami trafił do szpitala. Jeżeli to jakiś pierwszy wypad to ćwiartka pokojnie Cie poskłada :).

btw. "Sklepowa" ćwiartka to 200 mln a nie 250 :P.

Opublikowano

Niestety bywają takie przypadki, kiedyś kolega na spotkaniu, pociągnął piwo na hita bo się założył z pewnym kolegą, w szpitalu nie wylądował, lecz po godzinie jeszcze nie mógł iść w miarę prosto :)

; *

Opublikowano

Wiesz co ci się stanie? Padniesz jak kłoda na glebe i będziesz spał 2 dni. Nie wykluczam rzygania i kaca w kosmos mocnego

9368_gold.png

Opublikowano

jak nie spróbujesz to się nie dowiesz raz kozi śmierć xD wal do dna aż padniesz ja tak zrobiłem jak an 1 raz i ryłem do wiadra jak kot przez całą noc ale to wtedy pomieszałem xD

Opublikowano

Jak ma takie dylematy to powinien reddsa z kolegami na 3 pić...

@Topic jak masz słabą główkę/nigdy nie piłeś to się nie porywaj. Wypijcie po browarze i opowiadajcie jak to się nawaliliście, to podobno MODNE.

Opublikowano

250 to praktycznie nic, także nie wiem. Ale jak pierwszy raz próbujesz to nie polecam.

Opublikowano

nie zależy tylko od masy, ja waże ok 50kg i 3 desperadosy wypije i coś tam czuję, a kumpel waży ok 90 to wypije 2 sommersby i język mu się plącze oraz chce spać xD

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

nie zależy tylko od masy, ja waże ok 50kg i 3 desperadosy wypije i coś tam czuję, a kumpel waży ok 90 to wypije 2 sommersby i język mu się plącze oraz chce spać xD

Przecież desperados ma tylko 6%. Anyway, 50 kg, to jakieś... 11 lat? Ładna patologia widzę.

Opublikowano

średnio organizm człowieka spala 0.12 promili alkoholu na godzinę

50kg o_0 skal zaczyna się od 60 kg u mężczyzny a u kobiety od 45 kg

co do wagi to dam przykład

1 drink 60kg 65kg 70kg 75kg 80kg 85kg 90kg 95kg 100kg 105kg WAGA

0,35 0,32 0,29 0,26 0,24 0,22 0,2 0,18 0,16 0,15 PROMILE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...