Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za handel w rzeczywistości

Rebelio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Będę szczery. Znam osobę z topki Solara, która zaszła mi za skórę. Ale mam asa w rękawie. Wiem, że ładuje SM za Yang oraz kupiła buffkę na Allegro za 300 zł i wcale się z tym nie kryję. Spytałem czy doładuję mi SM za yang odpowiedział, że tak ale zależy za ile. Zrobiłem screena i supportowi to nie wystarczy, ponieważ to nie był dowód.

Zatem mam do Was pytanie, jak mam poprowadzić rozmowę, o co zapytać by go udupić? Zależy mi na zdobyciu perma na to konto z topki:) ^^

Pozdrawiam i proszę nie hejtować :D

Opublikowano

Od kiedy jest ban za kupywanie yang za sm? :) Kupic postac na allegro mozna poniewaz kazdy pisze na dole ze postac jest wlasnocsia gamefogre on tylko sprzedaje czas poswiecony na jego rozwoj wiec support mu nic tak na dobra sprawe nie moze zrobi c . Jeśli dali by mu bana na ta buffke za to co ty dales mogl by nawet sprawe do sadu dac za strate ponad 300zl a gamefogre raczej by sie nie chciecli w to bawic. :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Musisz napisać do niego na szepcie wprost.

"Ile smoczych monet doładujesz mi za np. 150kk?" i umów się z nim na transakcję, zrób screenshota rozmowy, ale pamiętaj o zasadach robienia screenshotów dla supportu. Muszą być widoczne 4 linijki czatu, okienko postaci (Naciśnij klawisz "C" i się pojawi)

@Up nic nie można. Na PLu łatwo wyłapać bana za handel w rzeczywistości, ale muszą być dobre dowody, czyli screenshot z szeptu w grze, na którym ktoś podaje cenę za dany przedmiot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...