Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moj Najzajebistszy Na Sciagii :dd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja najlepsza sciagą jest telefon .Nagrywam dyktafonem wiadomosci wolno i wyraznie . Potem wkladam sobie sluchawke do jednego ucha i ubieram bluze dosc wysoka z kapturem lub opieram sie dlonia na uchu w ktorym mam sluchwawke i siadam w ostatniej lawce. na 50 sprawdzianow zaden nauczyciel mnie nie przejebal . Wiadomosci nagrywam oddzielnie np.:

-pola figur

-opis figur

itd.

Ocencie :)

PS. ZLE ZAPISALEM TEMAT :(

banerz.gif

GG: 3699230

Opublikowano

Ja ostatnio pisalem egzamin z polskiego, wszystko sciagnalem z telefonu a dokladniej z internetu :)

Co do tego nagrywania tez fajny sposob, gorzej jak nie uslyszysz czegos i musisz od nowa puszczac cale nagranie :lol:

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

A ja z reguły ściąg nie noszę ;] No bo po co? ja siedzę z prawie na każdej lekcji z kumplem co ma 5 z all ;] to mi podpowie to i owo i jest 4 lub 5 ;pp

a zawsze siedzimy w ostatniej ławce ;]

A jeśli mam mieć ściągę to tradycyjna kartka i do rękawa ;] Ani razu mnie nie wykryli ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

U mnie w szkole na spr jest prawie zawsze burdel ^^ nawet na próbnym pod koniec gimnazjum można było łazić i se robić co się chce.

Jak trzeba ściągać to se przyklejam karteczki do ręki taśmą 2-stronną.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

ja z tego korzystam od dawna.. tyle ze nagrywam to na mp3-ke...

a jak nie to zapisac wszystko jakims szyfrem :P u mnie w gimnazjum i teraz w Technikum Ekonomicznym nauczylem polowe klasy mego kodu do sciag.. i kazdy z nich korzysta xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mike to podziel sie z nami z tym szyfrem :P

Wystarczy że nauczysz się jakiegoś alfabetu runicznego albo celtyckiego i leci z płatka.

Uczysz się na blachę znaczków, potem biegle pisać i czytać.

Ja tak zapisywałem cały piórnik metalowy i nikt nie miał dowodów że ściągam cokolwiek ^ ^.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Wystarczy że nauczysz się jakiegoś alfabetu runicznego albo celtyckiego i leci z płatka.

Uczysz się na blachę znaczków, potem biegle pisać i czytać.

Ja tak zapisywałem cały piórnik metalowy i nikt nie miał dowodów że ściągam cokolwiek ^ ^.

to ja juz wole po niemiecki wyszrajbowac cos na piorniku ;p

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Znam też dobry sposób z telefonem W notatniku na kompie piszesz ściąge wrzucasz na kome i se normalnie wszystko odczytujesz

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Papa Smurf

Na sprawdzianie z niemieckiego ściąga po niemiecku :P

@Topic

Najlepsza tradycyjna kartka w rękawie ,ale ja nie potrzebuje (pamięć fotograficzna) ;)

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

Moj kod opiera sie na standardowym alfabecie kazdego telefonu...

np. chcemy napisac "MPC FORUM" w moim ukladzie brzmi on tak 67222 333666777886 - oczywiscie tak wygladal nasz kod przez 3 lata.... rok temu go skrocilismy

teraz by wygladal tak:

617123 3363738261

zrobilem to specjalnie duzymi by oprostu to zrozumiec.... wyglada to tak jakby to byla liczba do pierwiastka choc tak naprawde ich nie ma ;) na kartce papieru mozna zrobic to bardzo mala czcionka...

dla wprawionego pisarza i czytania ulozenie i odczytanie tekstu to jest tak proste niczym normalny tekst

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

mike dobre;D

bd pamietał;)

na studiach sie moze przydac xD bo ja juz niestety koncze bude ;-/ a wolal bym dalej chodzic:)