Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][Dyskusja]Garen visual update

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja i tak cisne na Steel Legion, ale tu mi sie cos nie widzi ;/

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Wygląda jak paladyn z Warhammera. A tak serialnie, lepiej niech mu zmienią Q na jakiegoś dasha zamiast speeda, to wtedy będzie grany na ligach wyższych niż Brąz.
A, i by nie było że jestem hipsterem, stary model był lepszy. Ten ma tylko ładniejszy splash art, który jest teraz jednym z lepszych w grze.

Opublikowano

fajny, nawet bardzo fajny. podoba mi się E jak i ult

gj riot

to już weszło na serwery czy poprostu jest to info że za kilka tygodni wejdzie taki rework?

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

Posiadam Steel Legiona, i wygląda na prawdę podobnie do nowych animacji podstawowego. :s Mam nadzieję że w nim też coś zmienią.

Teraz czas na VU Poppy.. albo najlepiej rework.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mam pustynnego i teraz będzie bardziej chujowy niż dotychczas. Włosy jak CR, miecz jak by ktoś głodny był.

Opublikowano

AHHAHAHAHAHAHAHA DOBRE!

przy skinie steel legion fps'y u 80% graczy skaczą w dół o 70% podczas używania ulta i e , a teraz będzie to możliwe przy normalnym skinie.

GJ RIOT.

garen nie potrzebuje visual upgrade'a... a poppy, heimer i kilka innych postaci tak

graphic.png

Opublikowano

Niezbyt mi się podoba, może bez skina nawet ok zmiana ale za to wszystkie skiny oprócz tego czerwonego ( Nie pamiętam nazwy :x ) noobskie. A jak był stary Garen to wszystkie skiny w miarę a ten czerwony był noobski a teraz na odwrót xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Seriously... Te skiny zaczynają mi powoli przypominać grafikę z WoWa. Kto grał w WoWa ten wie o co mi chodzi.

Tylko ten obdarty Garen, wygląda konkretnie.

Opublikowano

wygląda całkiem ładnie ale wszystkie są bardzo podobne do siebie ;)

jednak fajnie, że wprowadzają takie zmiany ;] ..kiedy ten Sion?! :D

tak btw. niektórzy chyba nie rozumieją, że Riot ma więcej niż jednego grafika! i w czasie, kiedy kilku z nich (nwm jak to u nich jest) skończyło skończyło zmieniać wygląd Garena, kilku a może kilkunastu innych grafików pewnie pracuje nad innymi modelami i skinami.

Hejo

Opublikowano

On nie potrzebował VU :C

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

czo ten garan, riot pls. Moim zdaniem jest wiele innych postaci którym by się przydał Visual Updejt :3

Opublikowano

Garen op ścierwo na brązie i normalach, a wygląd i tak miał lepszy.. Niech lepiej się zajmą reworkiem Poppy bo należy się jej.. ona ma teraz potencjał dzięki swojemu Q, a jakby jej zmienili pozostałe umiejętności to naprawdę byłaby OP ;D.

Opublikowano

Mam pytanie, ma ktoś Steel Legion skórke, u mnie strasznie ta skórka jest ciemna. Czy tylko u mnie ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Naprawdę świetnie to wygląda, riot idzie do przodu, widać że zrozumieli to że dostają od Valve i DOTA jest praktycznie lepsza i nadrabiają straty.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Skórka naprawdę nieźle dopracowana.

Grafika zaskakuje swoją unikalnośćią, lecz myślę, że skiny na tym tracą. Niebawem będzie przymusowy edit skinów postaci, bo okażą się gorsze od standartów. Lecz...

Wielki + dla Riotu za świetny projekt, mam nadzieję, że wzięli kolejną postać na warsztat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...