Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

0 doświadczenia do przeczytania KU/instrukcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj znalazłem taki sobie dif na 0 PD potrzebne do przeczytania KU lub instrukcji. Może się przydać bo ponoć mimo wszelkich zmian trzeba było mieć chociaż 1 PD żeby przeczytać KU. To eliminuje do 0 PD.

game r2089M

This difference file has been created by IDA Pro
game
00067A46: 1F 00
00067A47: 4E 00
00067A50: 20 00
00067A51: 4E 00
00067A54: 77 79

Źródło:

ex

Opublikowano

W sumie wielkiego szału z tym nie ma diff wdg. mnie zbędny ponieważ na harda się nie nada ponieważ ludzie muszą włożyć trochę wysiłku poprzez expienie i wbijanie ku.. ;p

A na 4fun nie widzę sensu ponieważ przeważnie jest albo kamyk duchowy dający all skille P albo poprostu exp jest ogromnie duży więc na nic się to nie zda co nam trochę pd ubędzie ^^ świat się nie zawali. +/- exp,a to nie wielka strata przy expie powiedzmy 1000%.

Quest może być ok dla serwerów dla leniwych co chcą wbijać ku praktycznie bez wkładania trochę wysiłku. ;)

image.png

Opublikowano

Prawdę mówiąc zapomniałem o tym, że potrzebuję coś takiego zrobić. Nie dość, że mi przypomniałeś to jeszcze nie muszę sam tego robić. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...