Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobic na s26 :)

aprzestan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od kilku dni zaczolem od nowa grac na pl solar bo tamte konto sprzedalem . Mam tak .

20lv Sura wp . dawalem 2int 1 pz ostrze m1 tamto nie wiem nawet :D

Eq:

Tarcza na 1lv +9 bez bonow

szeroki kd +3 przyszywki 4bony 10przyszywa reszty nie pamietam.

Nieszczesna ta na 18lv +9 1,5khp 4b reszty tez nie pamietam :D

Reszta to nie wiem nawet ;) ale bez bonow.

I teraz mam takie pytanie do was jak zarobic kasy mam ok. 10kk Co było warto kupic za te 10kk moze? jak idzie wql zarabiac na tak malym lv. na solarze za kazda pomoc dzieki :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Możesz dropić medale w łatwym lochu, tylko nie wbijaj 22lv, bo jest wtedy duża przepaść w dropie pomiędzy 21 a 22 poziomem.

A 10kk zainwestuj w eq z HP.

Opublikowano

Medale ? po 90-100k chodza dlugo bym dropil zeby sie dorobic 1kk to nie dla mnie. A medale nie leca az tak szybko jakies inne pomysly? :)

05579026465146431726.png

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Wbij 35lv, zrób boja, kup jak najlepszego FMSa, i bij metki w M2. Eq nie musi być dobre, tylko broń jak najlepsza, ponieważ wtedy będziesz szybciej bił metki. Reszta niekoniecznie mocna, i tak ustoisz.

Po czasie, jak się dorobisz możesz expić do 55, i bić metki na sohan, jednocześnie czytając 3 skille dziennie.

Opublikowano

Ten post up powyzej poziomu za takie cos powinni banowac na tym forum .

Dobra jednak wbije ten 35 i bede dropil na metkach : )

05579026465146431726.png

Opublikowano

Metki 35 moim zdaniem na s26 nie są opłacalnym zarobkiem bo tak zarabia zdecydowana większość graczy. Trafić na wolnego metka nawet w nocy często graniczy z cudem.

Jak masz dużo czasu np idziesz do szkoły to ustaw sobie jakiegoś bota na m3 lub fishbota i jak wrócisz po prostu sprzedawaj łupy. Oczywiście boty ustawiaj na osobnym koncie.

who cares?

Opublikowano

chodzić na metki m1/m2 lub wbić 35 poziom ,zrobić bojowca podbić eq w miare możliwości
a to 10kk zainwestuj w eq z hp lub jakiegoś fms ( nie wiem ile tam chodzą więc to może być mało trafna odpowiedz) :)

Opublikowano

Tak nie trafna podpowiedz 10kk cos tam jest ale nie wiele na 35+ lv. ;) z 30kk bym musial miec aby kupic fms +9 z sr30 bo za 10kk to moze jak bym caly tydzien pisal do sprzedal by mi ktos +9 ale do mixu . CHyba narazie zostane przy tych metkach w m1 moze dropnie te kd +4 speeda :D I wtedy bede expil na 35boj i jazda z buffem na pustynie,dolina metki m2 tak samo ; )

05579026465146431726.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...