Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z symulator farmy 2013

swiezaaak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)
Kupiłem symulator farmy 2013. Zainstalowałem, dałem uruchom gre i wpisałem klucz, było wszystko okej aż nagle gdy dałem uruchom gre to zrobił się czarny ekran jakby gra się włączała, a tu wyskakuje pulpit powiększony i pisze że pragram..... przestał działać wiecie co może byź źle ? mam laptopa Toschiba satelite c660 ! proszę o szybką pomoc !!

Opublikowano

zaraz spróbuje z tym.. a czyli może być tak że wogóle sobie nie pogram ?

pisze że mam nowszą lub jakąs tam wersje i że instalacja nie jest juz potrzbna ;/

Opublikowano

Możliwe. :( Nie wiem jaką posiadasz dokładnie kartę, ale możesz to odczytać np programem CPU-Z i sprawdzić w internecie dostępność sterowników. Jeśli to nie pomoże spróbuj reinstalować.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Budowniczy
Opublikowano

Tak wina karty graficznej, ogólnie nie zagrasz, tak jak mówił mój poprzednik nawet gdyby ci się gra uruchomiła no to nic nie zdziałasz bo będziesz mięć lagi/ściny mocne.

Niewiem czy coś ci da ten poradnik, ale możliwe, że ci procesor i karta graf się przyszpieszy o jakieś 50% ;)

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/993523-tut-maxymalne-fpsybrak-niebieskiej-mgly-i-mega-przyspieszenie/

Autor - Beater

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...