Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzwoniący Packie GTAIV

Gruby1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Ostatnią misję jaką zrobiłem to That Special Someone, pózniej jest tylko dzwoniący Packie

niestety nie dostaję od niego nowego zadania(dzwoni co kilkanaście min).

Wydzwaniałem do wszystkich ale nie odbierają. Zrobiłem całe misje

Assasins'a sprawdziłem również pocztę elektroniczną. Proszę o odp

Z góry dziękuję:)

Opublikowano

Po tej misji odblokujesz następna tj. One Last Thing... Ta misja to tylko scenka a po niej masz wybór zakończenia. Nie ma możliwości by nie pojawiła się następna misja. Spróbuj się kilka razy przespać.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Po tej misji odblokujesz następna tj. One Last Thing... Ta misja to tylko scenka a po niej masz wybór zakończenia. Nie ma możliwości by nie pojawiła się następna misja. Spróbuj się kilka razy przespać.

A ten Packie to jakiś przypadek może przestać dzwonić jak się prześpię ?

Opublikowano

On tam tylko gada rzeczy związane z Twoją decyzją w zależności czy zabijasz tego Darko czy nie. Po następnej misji nie będzie już dzwonił. Jeśli Ci to pomoże ja zabiłem Derko i po kilku telefonach od różnych osób (słuchałem do końca) pojawiła się misja J. po rozmowie z tym bossem Pegarino :)

Opublikowano

Gdzie jest ten Derko? przespanie się nic nie pomogło(Brak misji) a Packie nadal dzwoni.

Masz jeszcze jakiś pomysł :) ?

Gdzie jest ten Derko? przespanie się nic nie pomogło(Brak misji) a Packie nadal dzwoni.

Opublikowano

Darko to osoba która masz zabić lub nie na lotnisku razem z Romanem. Misja która jak mówisz przeszedłeś właśnie tyczy się tego. Jest to misja która rozpoczyna się automatycznie, a po jej wykonaniu uaktywnia się misja J. Tyle. :)

Opublikowano

Darko to osoba która masz zabić lub nie na lotnisku razem z Romanem. Misja która jak mówisz przeszedłeś właśnie tyczy się tego. Jest to misja która rozpoczyna się automatycznie, a po jej wykonaniu uaktywnia się misja J. Tyle. :)

Aha tą misję już zrobiłem jakiś czas temu i po tym się pokazała ta misja That Special Someone, dziś miałem tylko zadanie u jeffa i tyle. :/

Opublikowano

No misja That Special Someone to właśnie ta w której masz wybór czy zabić Darko czy nie. Po niej zadzwoni Pegarion z misją J. Nigdy nie spotkałem się z bugiem by tak nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...