Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OrchCraft :: 4FUN :: FRAKCJE :: SURVIVAL :: 40 SLOTÓW :: BATTLEARENA :: HANDEL Z ADMINISTRACJĄ

kuba1611

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vED6yVT.png

Witam bardzo serdecznie!

Serwer OrchCraft tydzień temu zmienia się po raz TRZECI!
Nadal jest to serwer 4FUN, jednakże gra się już nieco... Inaczej.
Szczegóły niżej!

:: OrchCraft ::

VJ3lISB.png

4FUN + Survival + Frakcje

v10moC1.png

35 slotów :: Planowana Rozbudowa

JtqEbm6.png

s1.fcraft.pl:9222

kesBXBs.png

Witam serdecznie!

Z racji, iż serwer cieszy się względnie dobrą popularnością, zgodnie z głosem graczy, po raz trzeci przeszedł on dogłębną renowację.
Zmienione zostały pluginy, zmieniono mapę, mocno zbito poziom LAGa, a także nieco utrudniono grę dla "bywalców", ułatwiono ją natomiast dla początkujących.

Kilka informacji :

• OtherDrops :: pełna przyjemność z rozgrywki - w ciągu 10 minut możesz zdobyć tyle diamentów, że bez problemów zcraftujesz diaxową zbroję. Po zenchantowaniu narzędzia pracy, tj. kilofa, szansa ta wzrasta, więc i efekty również! Emeraldy, żelazo, niebawem pieniądze - to wszystko na OrchCraft!
  • Double Jump :: zabawa pełną gębą. Walki PvP jeszcze nigdy nie były tak emocjonujące! Od teraz nie wystarczy jedynie wciskać szybko LPM, teraz musisz również wykazać się refleksem i przebiegłością!
  • Ranking PvP :: jeśli masz zamiar pokazać innym, kto rządzi na serwerze, to OrchCraft może Ci to zaoferować. Poziomy zdobywane poprzez następne "kille", pieniądze, nagrody - od teraz masz po co się bić!
  • Factions :: to gracze chyba lubią najbardziej. Spolszczone, dopracowane gildie ; epickie bitwy ; zabawy z obsydianem i TNT ; wiele innych.
  • Arena PvP :: dedykowany plugin pozwoli Ci rozegrać emocjonujące pojedynki TDM/DM na arenie PvP!
  • Pieniądze/Sklep :: u nas zarabianie pieniędzy to nie problem. Możesz zabijać moby, graczy, lub po prostu wykonywać zadania, których z dnia na dzień przybywa coraz więcej! Nie zapomnij też, że w sklepie możesz kupić diamenty za śmieszne pieniądze...
  • Doświadczenie :: wbicie 100 poziomu w kilka minut? Żaden problem... Doświadczenie wypadające z mobów zostało u nas powiększone 15 razy!

Kilka Screenów :

Spawn :

y639.png

Gildie Graczy :

ecpb.png

Na serwerze istnieje dość niespotykany system partnerski. Więcej informacji znajdziesz bezpośrednio na serwerze!

Kilka Zasad :

• Claimowanie domków/budowli nie gildyjnych = pernamentny BAN!
  • Niestosowanie się do regulaminu serwera = BAN

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam serwer !

Pomocna administracja która podaje informacje które zachęcają :)

Dobrze dobrane pluginy.

Ciekawe pluginy.

W skrócie ZAPRASZAM NA SERWER !

Opublikowano

Administracja dziecinna, nie polecam.

Czyżby mówiła to osoba, która wchodząc na serwer od razu zaczęła wyzywać?

Pozdrawiam!

Ale każdy ma prawo wyrazić swoją SUBIEKTYWNĄ opinię.

Jednak światło dzienne powinna obejmować jedynie opinia OBIEKTYWNA, a zatem najpierw trzeba choć troszkę u nas pograć :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Uwaga!
Ogłaszam nabór na BUDOWNICZYCH!

Czego oczekuję?

Projektów potwierdzających umiejętności danej osoby

Wieku powyżej 14 lat

Bezbłędnej znajomości WE/WG

Aktywnej działalności na rzecz projektów na serwerze

Co oferuję?
Wieczystą rangę na serwerze

Wieczystą rangę na powstającym forum

Pracę w miłej atmosferze

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ciekawa reklama zachecajaca do gry

Na pewno teraz wbije i ocenie server ogólnie mi się podoba

Polecam +

5vwxw5.png

Opublikowano

Serwera NIE POLECAM

1.Administracja wgl. nie zwraca uwagi na wyzwiska

2.Vip ma komende Jump(dzięki czemu tepa się nawet jeżeli bardzo dobrze zamurujecie swą baze

3.Na serwerze panuje złą atmosfera (Vip wyzywa gracza Wlasciciel nie zwraca na to uwagi itp. itd.)

Odradzam wejścia na ten serwer

wpr.png

Opublikowano

Serwera NIE POLECAM

1.Administracja wgl. nie zwraca uwagi na wyzwiska

2.Vip ma komende Jump(dzięki czemu tepa się nawet jeżeli bardzo dobrze zamurujecie swą baze

3.Na serwerze panuje złą atmosfera (Vip wyzywa gracza Wlasciciel nie zwraca na to uwagi itp. itd.)

Odradzam wejścia na ten serwer

Potwierdzam do tego pliki CusT'a co widać doskonale ... "CusT'a? pierwsze słyszę" Tak odpowiedzial wlasciciel jak mu to powiedziałem -.- Żenada!

2115

Opublikowano

Potwierdzam do tego pliki CusT'a co widać doskonale ... "CusT'a? pierwsze słyszę" Tak odpowiedzial wlasciciel jak mu to powiedziałem -.- Żenada!

Hah Widze bol dupki przyszli gracze ktorzy zostali zniszczeni przez New gildie pozdrawiam botki...

5vwxw5.png

Opublikowano

O, w temacie wypowiedziały się osoby, które akurat w bardzo adekwatny sposób szkodziły serwerowi. No więc zaczynajmy.

1.

Administracja wgl. nie zwraca uwagi na wyzwiska

Nie zwraca uwagi na wyzwiska, KTÓRE odnoszą się obydwu stron. Proszę pamiętać, że na wojnach gildii panują tak zwane EMOCJE, i każdemu mogą puścić nerwy. Nie ingeruje w to, co użytkownicy piszą sobie poprzez PW, a karygodne wyzwiska na czacie ogólnym zawsze skutkowały kickiem. Owszem, jestem niezwykle tolerancyjny w tej kwestii, ale KAŻDE przegięcie ze strony jakiegokolwiek użytkownika skutkuje natychmiastowym wyrzuceniem z serwera. A skoro Ty, szanowny graczu, grając na serwerze może kilka chwil, od razu zdołałeś zauważyć, jaka to administracja (IMO - JEDEN administrator, który nie zawsze na serwerze jest) jest niedobra. Pomijam już fakt, że pojawił się u Was ogromny "ból dupy" za to, że najzwyczajniej w świecie inna gildia Was zniszczyła. Do tego z relacji innych graczy jednoznacznie wynika fakt, iż to właśnie Wy rozpętaliście wojnę na wyzwiska. Jak już mówiłem - drobne sprzeczki zawsze daruję, jednak wrzucanie na rodziców, czy tego typu sprawy, to u mnie natychmiastowy kick. Zatem śmiem twierdzić, że Twoja subiektywna opinia ma się tak samo jak stara krowa do młynarza.

2.

Vip ma komende Jump(dzięki czemu tepa się nawet jeżeli bardzo dobrze zamurujecie swą baze

Śmiech na sali. Co z tego, że ma taką komendę? Ma także dostęp do MC, Heala oraz wielu innych komend. I co z tego? Nie moja wina, że gildie z Waszej strony stawiane były w przestrzeni, którą każdy może znaleźć. Do tego - na serwerze wyłączone jest TNT, IMO wkrótce to się zmieni, dlatego też "VIP" jest bronią pozwalającą na efektywne walki w gildii. Kolejny ból, nie powiem już czego, ze strony pokrzywdzonej gildii. Bezsens i dziecinna żenada.

3.

Na serwerze panuje złą atmosfera (Vip wyzywa gracza Wlasciciel nie zwraca na to uwagi itp. itd.)

Powtarzasz się. Wszystko wyjaśniłem w podpunkcie pierwszym, i ponownie dla osoby z nie do końca rozwiniętym elementem inteligencji nie będę tego tłumaczył.
Zresztą, skoro na serwerze panuje taka, a nie inna atmosfera, to dlaczego ludzie na nim grają?

4.

Przykład osoby kompletnie zjaranej. Wchodzi na serwer, po minucie stwierdza, że są to gotowe pliki serwerowe. "Żenadą" można nazwać jedynie Twoje zachowanie.
Pliki serwerowe to zlepek ponad 20 paczek ZAGRANICZNYCH (nie licząc spolszczeń czy dwóch autorskich, polskich pluginów), które od początku do końca były spolszczane i modyfikowane przeze mnie. Nie po to siedziałem w FTP dziesiątki godzin, żeby teraz jakaś marna istota zarzucała mi, że używam gotowych plików serwerowych.
Jestem ciekaw jednak, w jaki sposób (śmiem twierdzić, że użyłeś genialnej inteligencji) wpadłeś na pomysł, że to może być właśnie ta paczka? Może przez to, że kilka pluginów jest takich samych (no tak, to już musi być ta paczka!)? Może przez to, że korzystam z MoreSounds, które są opisane w tytule tematu wspomnianej paczki? A może przez to, że używam spolszczonych przez polaka Factions?

Brak mi słów na takie osoby. Banda zapyziałych, w pół inteligentnych osób, nie będzie mi zarzucała takich bezpodstawnych zarzutów. Subiektywna opinia, po doszczętnej DESTRUKCJI Waszych gildii, jest tutaj przykładem umysłu gimbusa (proszę nie mylić pojęcia GIMNAZJALISTA oraz GIMBUS, bo to drugie określa stan umysłowy :)).

Jeśli macie jakieś kolejne bzdury, które chcielibyście mi zarzucić, to zapraszam. Proszę jednak używać bardziej wyszukanych metod próby zemszczenia się, bo najzwyklejszy ból czterech liter nic Wam nie da.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Diaxowi kampią na spawnie, nie wiem skąd większość ma ponad stack diaxów...

Spawn niezły ale prezentacja kiepska. Nie gram, przykro mi.

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Wypraszam sobię :) Diaxowi nie campią na spawnie lecz tam stoja po prostu cos robiac np jedzenie

Stack diaxow? Fortune 3 kilof i masz to w 10 min ;) Jesli juz campia to na /warp przygoda w co tez watpie bo sam jednym z nich jestem

5vwxw5.png

Opublikowano

Jak sam tytuł serwera wskazuje, jest to serwer 4FUN. Drop diaxów wynosi tutaj 5%, a mając kilof z bonusem szczęścia, może dropić nawet 10 diaxów z jednego bloku kamienia. Dlatego w ciągu kilkunastu minut można zapełnić sobie ekwipunek diamentami.

Co do campy - na każdym serwerze, w którym istnieje wątek PvP, można spotkać się z takim procederem. Jednak mając dostęp do losowego teleporta, nie widzę powodu, dla którego ktoś miałby wyruszyć na "pewną śmierć".

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...