Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lee Sin vs BoL

★ Luka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanero, jest taka sprawa, że nie umiem grać Lee Sin'em na bol'u, tak żeście go polecali na bol'a. Oczywiście mam ten skrypt 'I'm Lee Sin'.

Co robić ludzie? :D Jak grać żeby coś ugrać? Inne skrypty typu Cassiopeia, Zed, Akali, Kata niszczą, a ten to jakiś konkretny szajs.

Możecie się powstrzymać od komentarzy typu 'noob nawet na bol'u nie umie grać' haha, bo jestem tego świadom.

Pozdro

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Szczerze to się nie martw, mam tak samo. Pocxytaj poradniki, co jak zrobić i jak grać

Opublikowano

Też używałem tego skryptu i strasznie ciężko mi szło więc próbowałem grać na nim ale bez spacji i tych hotkey'ów. Po prostu mi wiecie co pomaga? "KILLABLE!" i tak dalej. Wiem kiedy mogę się rzucić na typa z pewnością, że padnie lub, że na low hp zostanie ^^.

Opublikowano

Grając Lee Sinem nigdy nie pojawi się napis 'KILLABLE', chyba że przeciwnik ma low hp. Nie czaje w ogóle tego champa, niektórzy potrafią zrobić w jungli 4/0/0 w parę minut, jak dla mnie to szajs :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Na bolu nigdy nie zagrasz tak jak bez bola oczywiscie lee sinem a dla czego ? bo zeby cos konkretnego zrobic trzeba trafic z Q w tym przypadku czlowiek moze wyczuc w ktora strone za chwile skreci przeciwnik a bol czy tam ten skrypt bedzie rzucal prosto w przeciwnika i przez to jest latwo nie trafic oczywiscie na ogarnietego przeciwnika bo takie warzywo bedzie biec dalej prosto....

Opublikowano

Sry, ale Lee Sin jest zbyt mobilny i ma zbyt wielki potencjał, by nadawał się na BoL'a. Nie ma najmniejszego sensu grać nim na skryptach.

Na bolu nigdy nie zagrasz tak jak bez bola oczywiscie lee sinem a dla czego ? bo zeby cos konkretnego zrobic trzeba trafic z Q w tym przypadku czlowiek moze wyczuc w ktora strone za chwile skreci przeciwnik a bol czy tam ten skrypt bedzie rzucal prosto w przeciwnika i przez to jest latwo nie trafic oczywiscie na ogarnietego przeciwnika bo takie warzywo bedzie biec dalej prosto....

Wiecie co to VIP Prediction? To nie jest to samo co darmowy BoL, więc możecie się nie odzywać.

Opublikowano

Wiecie co to VIP Prediction? To nie jest to samo co darmowy BoL, więc możecie się nie odzywać.

No akurat nie wiem co to VIP prediction bo nie potrzebuje używać skryptów żeby coś osiągnąć i tutaj nie mam na myśli jakiegoś diamonda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...