Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy wiadomo kiedy będzie promocja jakiegoś czołgu za golda?

2. Jaki jest najlepszy czołg za golda (max 4k, nie chcę premium)?

3. Czy to prawda, że KV-1S straci top działko w 8.9, jeżeli tak to kiedy ten patch wejdzie.

Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to zapytam.

Opublikowano

1. Nie wiadomo, WG samemu ustala eventy.

2. Nie ma czego takiego jak "najlepszy czołg" - Ale polecam FCM 3tieru,

3. Jeszcze nic nie wiadomo ale jest przewidziane, że ma je stracić. (Całe szczęście)

Opublikowano

1. Czy wiadomo kiedy będzie promocja jakiegoś czołgu za golda?

2. Jaki jest najlepszy czołg za golda (max 4k, nie chcę premium)?

3. Czy to prawda, że KV-1S straci top działko w 8.9, jeżeli tak to kiedy ten patch wejdzie.

1.Niestety ale nie wiadomo , zawsze przy jakiś większych Eventach lub Świętach dają promocje na Prem Tanki

2.Tak jak up nie ma czegos takiego jak najlepszy Gold tank . Co do FCM 3T mam złe wspomnienia ^ ^ Mam go na 2 Koncie i to jest porażka totalna według mojego zdania byc może nie umiem tym jeździć

3.Podobno Serb ostro walczy aby nie usóneli tego działa z kw-1s , Czas pokaże czy Straci on te działko czy raczej nie

Opublikowano

1. Eventy są przeważnie na urodziny WG lub na jakieś ważniejsze wydarzenie w WoT,

2. Za 4k golda nie kupisz dobrego premium tanka, na jedno wychodzi grając czołgami 5tieru(kv1,stug itp),

3. Serb walczy aby nie usuwali działa ale jego walka raczej nic nie przyniesie. A zmiana wprowadzi spory balans do rozgrywek na 5 i 6 tierze.

Pozdrawiam, mam nadzieję, że w jakiś sposób Ci pomogłem.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

1. Czy wiadomo kiedy będzie promocja jakiegoś czołgu za golda? WG sam decyduję, kiedy ta jakiś event z promocją na prem tanki.

2. Jaki jest najlepszy czołg za golda (max 4k, nie chcę premium)? Za tak mało złota nie kupisz dobrego premium tanka, już lepiej premka i kv-1 i po 40-50 za bitwę dobrą.

3. Czy to prawda, że KV-1S straci top działko w 8.9, jeżeli tak to kiedy ten patch wejdzie. Na razie nic jeszcze nie wiadomo.

Jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to zapytam.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jeżeli będzie za 2k to będzie to najlepszy zakup za tą cenę.Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

A poleca ktoś inne czołgi z promocji (Ram 2, T-25, Matilda IV, Matilda BP)? I czy zna ktoś dobry config XVM, bo wszędzie linki do ruskich for. Szukam configu z hitlogiem, czasem naprawy, minimapą z ostatnią widzianą pozycją przeciwnika i eff + wr% przy ładowaniu. I czy załoga przenoszona za golda zatrzymuje expa na perkach?

Opublikowano

Ram II najgorszy premium tank, chyba nikt go nie kupuję.

T-25 dosyć mobilny med, słaby pancerz, ale nawet działko na + z szybkostrzelnością.

Matilda IV powolny, dobry pancerz, ale działko nie zaskakuję.

Co do configu, najlepiej samemu wgrać te mody, eff i wr% widzisz dzięki pliku "xvm stat"

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...