Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z WiFi.

ThePolishBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Moj komputer nie moze sie poloczyc z siecia WiFi. Kiedy zmienilem internet dostalem nowy router i teraz mam do niego 1-ps3, 2- komputery i nie moge sie poloczyc z moim asus'em karta sieciowa-Atheros AR9285 Wireless Network A podczas kiedy sie probuje poloczyc http://imageshack.us/photo/my-images/268/37t.bmp/ . Moze mi ktos pomoc i to jak najszybciej ? Z gory dzieki

Xbox One: Nate10201

Ps3: natan1020

Journey-800x200.jpg

Opublikowano

Widzę, że XP więc i komputer nie pierwszej młodości. Zaloguj się do routera i zmień standard transmisji na jakiś inny teraz masz pewnie " N " zmień na B albo G...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na komputerze, który jesteś podłączony do router odpalasz przeglądarkę wpisujesz adres routera przeważnie jest to

192.168.1.1
i wpisujesz login i haslo... Ale mogą być inne dlatego zawsze na naklejce pod routerem będzie napisane sprawdź.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A moge wpisac jesli jestem na tym asus'ie tylko ze mam internet przez kabel ? czy musze wziasc komputer z bezprzewodowym poloczeniem ?

@EDIT jak proboje wpisac haslo na tym 192.... to jak wduszam 1 literke odrazu 3 wskakuja czemu tak jest ?

Xbox One: Nate10201

Ps3: natan1020

Journey-800x200.jpg

Opublikowano

A moge wpisac jesli jestem na tym asus'ie tylko ze mam internet przez kabel ? czy musze wziasc komputer z bezprzewodowym poloczeniem ?

@EDIT jak proboje wpisac haslo na tym 192.... to jak wduszam 1 literke odrazu 3 wskakuja czemu tak jest ?

Co to jest za Router.Do Routera loguje się z poziomu Przeglądarki Internetowej.To co podał CODER_BEST wpisujemy w adres przeglądarki.JAKI MASZ ROUTER?W co jest wpięty po kablu? W ustawieniach routera w WIRELESS NETWORK SETTINGS trzeba ustawić w wierszu 802.11 Mode: MIXED 802.11n,802.11g,802.11b

PC na podzespołach AMD.Laptop leciwy bo z XP na Intelu.Drugi nowszy AMD A8

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz pomyśl jak odbiorą to inni !! i Vice Versa

Opublikowano

Do router możesz zalogować się z jakie tylko komputera chcesz, nie ma znaczenia czy jest on podpięty po Wi-fi czy po kablu.

A to że wpisują ci się 3 litery na raz to już wina raczej klawiatury albo ty walisz za dużo na raz. Jak ci się nie uda to napisz hasło i login gdzieś w notatniku skopiuj i wklej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...