Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a więc na moim serwerze minecraft występuje problem że gdy ktoś chce się zalogować i naciska "t" to nie wyskakuje mu say i jednocześnie spada w przepaść. Możecie mi pomóc prosze ! Pozdrawiam

Opublikowano

Przestaw miejsce spawwnu na inne albo zresetuj authhme albo wgraj najnowsza wersje

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

mam czasem podobny problem, mam najnowsze pluginy spawn jeszcze raz ustawiałem, też niektórzy mają problem zalogować się bo niby latają a są pierwszy raz na serwerze

Opublikowano

Pewnie mają lagi. Albo masz zbyt dużo rzeczy na serwie i on już nie wyrabia. Albo dałeś spawna w miejscu gdzie jest do załadowania najwięcej chanków.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

właśnie o to chodzi że nie, jak miałem kilka pluginów permissionex, essential to też taki problem był, więc to nie wina pluginów

Opublikowano

Wg mnie lagi albo po stronie serwera, albo gracza

Tylko że i serwer na dysku stawiałem zrobiłem kopię serwera i też mi na local serwer to zdarza. hmmm dziwne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...