Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL + opis] Snapshoty 1.7 :. .: Nowe biomy, bloki, komendy i wiele więcej (aktualizacja)

Mine Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest napisane ,,Biome Update'' Ale to się może jeszcze zmienić i mojang skupi się na czymś innym tak jak np. 1.6 to miał być ,,Mob Update'' czy coś a nazywa się ,,Horse Update''

Biomy fajne :) Podoba mi się Mesa i Extreme Hills+

Sygnatury brak.

Opublikowano

@up raczej się nie zmieni, gdyż w "mob update" nie było żadnych snapshotów z nowymi mobami, ani też nie usuwano żadnych rzeczy, które były dodane w poprzednich snapshotach. Po za tym mojang już dawno zapowiedział, że ostatnia zmiana dot. biomów była w marcu 2012 (dżungla), dlatego wprowadzi dużo zmian teraz aby nie zmieniać już nigdy generatora.

Opublikowano

@up raczej się nie zmieni, gdyż w "mob update" nie było żadnych snapshotów z nowymi mobami, ani też nie usuwano żadnych rzeczy, które były dodane w poprzednich snapshotach. Po za tym mojang już dawno zapowiedział, że ostatnia zmiana dot. biomów była w marcu 2012 (dżungla), dlatego wprowadzi dużo zmian teraz aby nie zmieniać już nigdy generatora.

nie wydaje mi sie aby nigdy więcej nie zmienli generatora co najwyżej prze kilka następnych lat nie będą planować kolejnych zmian

Opublikowano

nie wydaje mi sie aby nigdy więcej nie zmienli generatora co najwyżej prze kilka następnych lat nie będą planować kolejnych zmian

https://mojang.com/2013/08/minecraft-world-generator-update/

_____________________________________________________________________________________

Zaraz dodam snapshot 13w37a

Opublikowano

Dla mnie to już nie ten minecraft co kiedyś wgl trudno sie w tym odnaleźć co chwile coś nowego

No wiesz dla prawdziwych fanów minecraft, którzy zamiast na facebooku siedzą na Minecraft Wiki oraz mojang nie ma trudności z żadnymi "nowościami" <- takie osoby wg mnie są co najmniej dziwni

Zawsze jak chcesz opanować rzeczy w Minecraft możesz pobrać sobie mody, które pomagają / uproszczają rozrgywkę (np. CraftGuide-receptury craftingu, czy też inne "wspomagacze")

Opublikowano

Witaj, mógłbyś wytłumaczyć uzupełnienie komendy /give? chodzi mi głównie o to "{display:{Name:"",Lore:["",""]},ench:[0:{id: ,lvl: }]}". Chciałbym wiedzieć jak przywołać taki np. miecz z +9dmg ;].

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...