Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo y580

Kontowykasowane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poda ktoś link, w którym jest Lenovo IdeaPad Y580 z:

I5

4GB RAM

1TB GB pamięci na dysku twardym (może być mniej)

Chodzi mi, żeby był najtanszy jak się da. Jak narazie widziałem na promocji w rtv za 2399zł ale promocji już nie ma...

Opublikowano

Nie skomentuje twojego komentarza. Ops, jednak to zrobiłem, więc skoro to właśnie robie to:

Czemu niby nie podałem procesora?

I5

Chodzi mi, żeby był najtanszy jak się da. Jak narazie widziałem na promocji w rtv za 2399zł ale promocji już nie ma...

Oraz co ty mi wogóle podajesz? 2649 zł i to jeszcze dostępne w niektórych sklepach.

Opublikowano

Nie wiem, nie znam cię i nie wiem czy potrafisz coś więcej poza wnerwianiem ludzi na forum i pouczaniem.

Skoro tam patrzałeś i widzisz, że nie ma taniej, too... może cię zszokuję, ale nie ma taniej!

No, chyba że cena o 50zł niższa będzie dla cb super mega wielką okazją, to masz

http://allegro.pl/laptop-lenovo-y580a-i5-4gb-1tb-gtx660m-160zl-i3523474118.html

Nie ma promocji, to nie ma, albo kupujesz, albo płacz dalej.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Naprawdę bardzo pomogłeś. Chyba nie sądzisz, że nie patrzyłem tam wcześniej?

JPRDL, człowieku, czy ty myślisz, że przez twoje widzimisię sklepy nagle obniżą ceny o 500 zł albo ktoś z nas wystawi ci go na allegro za bezcen? Nie stać cię, bierz i3 albo coś innego (a najlepiej skrzynkę), a nie będziesz się wyżywał na tych, co chcą pomóc. A że promocja się skończyła to nie nasza wina.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No to piszemy, że i5 nie znajdziesz poniżej 2600 zł, chyba że w promocji (o ile taka będzie). Taniej masz z i3, nawet poniżej 2300.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...