Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o Pomoc

MagicKris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie,chce zakupic zloto przelewem za 220zl czyli 14,5k zlota (cos kolo tego).

Tylko nie wiem co dalej.Wchodze na WoT,kup zloto loguje sie daje Bank zaznaczam 14,500 zlota za 220zl daje kontynuj,i dalej nie wiem...zaznaczyc bank swoj i uzupelnic dane?

Zaznaczylem bank i na scieme nacisnalem dokonaj platnoci,wtedy mi wyskoczylo okienko z danymi do przelewu itd.Tylko nie wiem gdzie mam uzupelnic co.

Tzn,wejsc na swoj bank przelew jednorazowy i przepisac te dane?czy tutaj na tej stronie wpisac swoje dane?

Nie wiem ktore 1 sie uzupelnia...

Prosze o pomoc...xD

Opublikowano

Tak btw to polecam zakup golda przez allegro, wychodzi o wiele taniej(150zł) i nic nie musisz robić tylko podać kod na który mają iść impulsy. Jest to łatwiejszy sposób bo nic nie musisz wypełniać ani nie musisz się martwić, że się coś pomylisz. 100% bezpieczne, jak chcesz to na PW mogę podesłać Tobie aukcje pewnego i zaufanego sprzedawce.

Pozdrawiam

Opublikowano

Bez danych, bez stresu i ewentualnych klopotow, polecam metode PaySafrCard (PSC) Kupujesz 2 x 100 zl i 1 x 30 zl , wpisujesz te 3 kody i masz golda w minute na swoim koncie.

test

Opublikowano

Tylko, że dzięki allegro zapłacisz 150zł za 14,5k zlota a nie 220. Wysyła się typowi tylko linka i o nic nie musisz się martwić, w żadnym polu nic nie trzeba wpisywać.

Opublikowano

No tak ale na Allegro jest to że mogą cię złapać na tym , Nikogo nie straszę ale moich paru znajomych zostało już złapanych na czymś takim .

Opublikowano

Obecnie allegro jest 10000000000000% bezpiecznie. Ja jak i mój klan cały czas kupujemy. Nie masz prawa dostać bana, bo dostajesz wiadomość na maila od Wargaming'u jak przy normalnym zakupie, nie mogą nic udowodnić ani do niczego się przyczepić.... Więc ban obecnie jest niemożliwy /Potwierdzone info.

@ YsH2S6T.png

Proszę bardzo potwierdzenia a bana nadal nie ma :)

Opublikowano

Potwierdzam, nikt Ci nie udowodni że to nie twój nr. telefonu, w końcu mogłeś go wczoraj zgubić :->

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Tak btw to polecam zakup golda przez allegro, wychodzi o wiele taniej(150zł) i nic nie musisz robić tylko podać kod na który mają iść impulsy. Jest to łatwiejszy sposób bo nic nie musisz wypełniać ani nie musisz się martwić, że się coś pomylisz. 100% bezpieczne, jak chcesz to na PW mogę podesłać Tobie aukcje pewnego i zaufanego sprzedawce.

Pozdrawiam

Użytkownik chcę zrobić przelew, a nie kupić z allegro.

Proszę pisać w nawiązaniu do tematu.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Nie kupuj golda na allegro. dołóż te 50zl wg i bana nie dostaniesz. Ja często kupuje złoto. Np za 3 dni kupuje 15k golda na is-6 żeby mieć załogę na ruskie td

Opublikowano

Moze zle to napislaem,ale chodzi mi o to ze gdy wybiore bank to pod nim mam taka tabelke z danymi "swoimi" uzueplnic ja i potem zalogowac sie na bank i tam uzupelnic te dane ktore mi tam pisza czyli rachunek odbiorcy itd?czy nie musze uzupelniac tego ze swoimi danymi tylko bezposrednio przez bank?bo jakby nie patrzyl mam 2 tabele do uzpelnienia jedna od banku a druga na WoT ;),moze teraz lepiej to wyglada xD

Opublikowano

Powiem ci tak teraz coś całkiem powalili z tymi płatnościami z pół roku nie robiłem przelewów z ciekawości chciałem sprawdzić z czym masz problem bo ogólnie było to absurdalnie proste zamawiałem logowałem się na konto i gold był a teraz spróbuj większy wybór i przelew mojego banku w tabelce już niema ale twój może być

Opublikowano

Tylko, że dzięki allegro zapłacisz 150zł za 14,5k zlota a nie 220. Wysyła się typowi tylko linka i o nic nie musisz się martwić, w żadnym polu nic nie trzeba wpisywać.

zapłacisz mniej i stracisz kase i golda. : )

Opublikowano

@UP.

Najpierw przemyśl co napiszesz, nic się nie traci. Jak nie kupujesz to się nie wypowiadaj, proszę.

"Nie znam się ale się wypowiem"

Opublikowano

@UP.

Najpierw przemyśl co napiszesz, nic się nie traci. Jak nie kupujesz to się nie wypowiadaj, proszę.

"Nie znam się ale się wypowiem"

Już Ci coś napisałem, użytkownik nie chcę kupić przez allegro tylko przez BANK.

Topic:

Bierzesz przelew jednorazowy, wstawiasz dane do przelewu i poszło.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

picard-facepalm.jpg

Przepraszam musiałem.... Pierwsze primo, odpowiadałem osobie powyżej. Drugie ja tutaj tylko poradziłem i podałem najlepszą, najłatwiejsza opcje zakupu. Wakacje się skończyły, wiec pomału trzeba zaczynać używać głowy. Po prostu poradziłem jak "wujek dobra rada", udokumentowałem i przedstawiłem na czym to polega. Jest to FORUM, które służy do dyskusji i wszelakich porad (Podanie lepszej opcji).

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...