Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

solar[s26] od 2 dni nie działa, tylko on, pomocy

andrzej337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak pisałem ze nie moge sie zalogować, po nocy nic sie nie zmieniło, tylko Solar nie dziala, inne serwery dzialaja, z rana mialem jeszcze same ???? zamiast Ch1 ch2 na kazdym serwie ale po jakims czasie sie zmieniło i juz jest normalnie lecz nadal solar nie dziala...;/

jakies nowe pomysły?

Opublikowano

prosze pisać z "mądrymi" pomysłami, bo pomysły ze emcze sie +pisze na forum bo nie mam aktualizacji,[loguje sie do gry i moge wjesc 1-25s bez problemu a na s26 nie moge] na pewno nie mam zpatchowanego metina... lub info o konserwacji... prosze was.

w cmd sprawdzilem czy laczy sie z serwerem i, tak

odpowiedz z 79.110.85.42 bajtow 32 czas 36ms

wiec o co chodzi?....

Opublikowano

Jeśli używasz legalnego clienta bez żadnych hacków itd. to zapytaj się na board pl`a. Moze nie tylko ty masz taki problem (?)

ex

Opublikowano

no reinstale byly na legal, ludzie mowia że im chodzi... pewnie po połudiu bede robic formata i wtedy powiem czy to bym problem gdzies w pc, czy ch** zna.

lecz jesli sa nadal jakies pomysly prosze pisac

Opublikowano

Jak to po formacie nie będzie wina PC to może poczekaj do czwartku - konserwacji, wiele osobą pomogło zwykłe czekanie.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

no reinstale byly na legal, ludzie mowia że im chodzi... pewnie po połudiu bede robic formata i wtedy powiem czy to bym problem gdzies w pc, czy ch** zna.

lecz jesli sa nadal jakies pomysly prosze pisac

Ja już nie mam pomysłów, mi działa normalnie.

Zrób formata. Jeżeli nie to nie mam pojęcia co może być.

Opublikowano

"bład łączenia połaczenia sie z serwerem" i tylko s 26 inne normalnie smiga, jutro jednak format bo plytki nie znalazlem, lecz stery framworki to raczej by mi wszystko nie dzialalo xD a nie jeden serwer :D

Edit: NEW INFO

Witam po formacie nadal nie działa, tych jebanyc* skuri** jeb** zaje** kur** mac teraz dodzownic sie nie moge, lecz sie dodzownie lub sie przejde jutro jesli nie obiora te jeban* kur**.

ja juz wszystko wiem, czym lezy problem,jakies porty zostaly zablokowane,tak ps, musza byc wszystkie odblokowane do danego serwera aby działał? bo np w s26 i s25 , para portow sie potwarza,2 pozostale sa inne,lecz na s25 moge wbic na kazdy ch, a na s26 na zaden

jak zostanie naprawione to napisze

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...