Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradnięcie kont - jakie to proste!

Nydylier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Ze względu na dużą ilość naiwniaków tracących konta, gdy chcą dołdować za darmo jakąś walutę w grze, postanowiłem napisać skrypt, prezentujący, jak łatwo jest ukraść konto w ten sposób.
Ten skrypt wysyła dane naiwniaka na podany e-mail.

Skrypt:

bla bla
Opublikowano

Gratuluje pomysłu i Twojego kreatywnego toku myślenia, a po co kraść konta z gier od razu lepiej numery kart kredytowych, większe zyski !!!!!

jeśli ktoś chce być bardziej Pro Elo to polecam

http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Wysy%C5%82anie_e-maili

A tak na poważnie to nie wiem czy wiesz ale Phishing jest w Polsce karany! Przeszukaj sieć a zobaczysz ile ludzi już odbywa karę (i to nie małe wyroki) za Phishing.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

@up

Nie wiedziałem jak to się nazywa, ale wiedziałem że to karalne jest. ;)

Jak sama nazwa tematu wskazuje, jest to tylko przestroga i informacja jak łatwo jest ukraść konta, a nawet prawdziwe pieniądze.

Napisałem to, gdyż z 3 lata temu jak jeszcze w Metka pogrywałem i sfgame to mnie tak okradziono z 3razy.

Dodam, że osobiście tego nie używam, gdyż nawet nie gram w gry (no FarCry2 to wyjątek, ale tam nie ma statów, ani nic takiego, żeby na stałe było). :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...