Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 GB ram s 2 GB ram

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba oczywiste, że tak. Mam podobny komputer i jak dokupiłem 1 GB ram (razem 2 GB) to GTA IV mi chodziło bez problemów, więc Tobie też tak powinno chodzić :3

Opublikowano

To chyba oczywiste, że tak. Mam podobny komputer i jak dokupiłem 1 GB ram (razem 2 GB) to GTA IV mi chodziło bez problemów, więc Tobie też tak powinno chodzić :3

XDDDDDDDDDDDD

GTA IV na podobnym komputerze ? Przy 5FPS ? O ile wgl odpali.

Wydajniej będzie, jak kupisz nową platformę na LGA1155 z Celeronem G1610. Jeśli to DDR, to nawet się w to nie pchaj, bo ceny są śmieszne.

Opublikowano

I tu nie rozumiem ludzi, tylko potraficie napisać: Lepiej dołóż do Core i... Ogarnijcie co by jakieś Boty macie ustawione żeby tak pisały? Skoro chłopak chce siedzieć na tym kompie to na tym, jeżeli miałby potrzebę to by napisał oddzielny temat.

@Offtopic: Tak poczujesz wzrost wydajności, polecałbym wtedy już przesiąść się na Windows 7

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

I tu nie rozumiem ludzi, tylko potraficie napisać: Lepiej dołóż do Core i... Ogarnijcie co by jakieś Boty macie ustawione żeby tak pisały? Skoro chłopak chce siedzieć na tym kompie to na tym, jeżeli miałby potrzebę to by napisał oddzielny temat.

@Offtopic: Tak poczujesz wzrost wydajności, polecałbym wtedy już przesiąść się na Windows 7

Jak ma zamiar grać to widzisz inną możliwość ?

Opublikowano

To jest komputer mojej dziewczyny, ona nie gra w najnowsze gry tylko Dragon Nest (tnie się jej tylko w mieście), HeroesGO tak samo jak w przypadku DN.

Z tego co wiem SOCKET to 775 :) Zawsze można kupic jakiś dual E6600 +.

Ale tak jak mówiłem, czy te dodatkowe 1GB coś zmieni?

Opublikowano

Nie znam tych gier, oraz wymagań. Polecam sprawdzić zalecane wymagania, może to być też wina procesora, ale wątpię, gdyż zły on nie jest ;)

Opublikowano

@up

No temat jest bez sensu...

Skoro znasz wymagania i w nich jest "3GB" ram, to musisz dokupić 2GB, a jeżeli jest 3GB, a dokupisz 1GB, to jasne, że coś zmienisz! ;)

Opublikowano

Że co? Win7 przy 2GB RAM to samobójstwo.

@TOP

Zmiana będzie niezauważalna, może kilka klatek przy dobrych wiatrach. Na dużą zmianę nie licz, bo reszta podzespołów nie nadąża.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...