Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z komputerem

karolezeczek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem posiadam win xp sp3 (nie bd rozpisywał bo to grat) otóż po uruchomieniu komputera ładuje się kilka programów i koniec a zwykle było ich znacznie więcej ( nie włącza się m.in. Avast, Playonline) a po próbie wejścia w jakikolwiek folder komputer po prostu się zacina i nic nie mogę robić (wczoraj skanowałem komputer i nie wykryło żadnych wirusów a mój wczorajszy internet nie pozwalał mi na pobranie czegokolwiek) Prosiłbym o szybką odpowiedź i na temat.

Opublikowano

Sprawdź temperaturę, może nie wytrzymuje.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A jak się włącza tryb awaryjny??z tego co pamiętam to alt i f4 ale to nie działa

(na pewno nie może być przegrzany ponieważ wiatrak pracuje a to się dzieje od razu po włączeniu komputera)

@Edit1
dobra wiem f8

więc w trybie awaryjnym wszystko działa jak należy

pokusiłem się nawet o funkcję przywracania ustawień w których komputer działał poprawnie ale... dalej to samo przy zwykłym trybie nadal się zacina i nie ładują się wszystkie programy

@Edit2

chyba jestem głupszy niż myślałem podczas trybu awaryjnego pojawia się przywracanie systemu (działające) no nic dzięki za pomoc bez twojego posta DnaloPub pewnie dzwonił bym po informatyków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...