Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Silverowe Gierki :)

Gość Dissy1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeźdź, robiłem tu kiedyś już parę tematów o tym na starym acc, lecz jakimś dziwnym trafem ztraciłem do niego dostęp razem z kontem do LoLa :<

Riot pomógł mi w odzyskaniu acc ale co do konta na mpc nie chciałem go jakoś specialnie odzyskać.

Dobra mniejsza, będę wstawiać tu gierki z silverowej dywizji.

Znajduję się obecnie w silver 3 59 lp i wychodzenie nie idzie mi najgorze, w/l ratio +23 więc nie jest źle.

Macie narazie lolking a ssy wrzucę jutro :)

http://www.lolking.net/summoner/eune/30295738

Opublikowano

Btw, jak chcesz szybko się wybić na wyższą dywizję, graj kayle, a na pewno wyjdziesz. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

24 lose więcej na normalach ;)

Co mają normale do rankedów tak wgle ? Może normale gram dla funu bo lubię sobie tam testować buildy.

Opublikowano

Jaka dywizja na poprzednim koncie? Powodzenia w wychodzeniu

P.S. Na normalach można potestować buildy, championy, pobawić się. Nie powinniście mu wjeżdżać za to, ale pięknie to to nie wygląda

Opublikowano

Jaka dywizja na poprzednim koncie? Powodzenia w wychodzeniu

P.S. Na normalach można potestować buildy, championy, pobawić się. Nie powinniście mu wjeżdżać za to, ale pięknie to to nie wygląda

Gram ciągle na tym samym acc- startowałem z brązu 5, jedynie konto na mpc mam nowe po hacku.

Opublikowano

Kurde no. Ty to dobry jestes, 140 cs 30 minuta. ;/

nauczysz mnie mistrzu bo z s1 nie umiem wyjsc ;cc

Opublikowano

Prawie 90 gier ryze. Przypadek? Nie sondze

Zapewne pokolenie Selexa.

Farma mnie rozjebała taką farmę to ludzie na 10-15 lvl'ach mają.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Zapewne pokolenie Selexa.

Farma mnie rozjebała taką farmę to ludzie na 10-15 lvl'ach mają.

DOBRA WIDZĘ KURWA ŻE JAK TYLKO SOBIE ZZMAJNOWAĆ RAJZA TO CI KURWA NIE DADZĄ SPOKOJU, JA MAM W DUPIE TE WASZE KURWESKIE WĄTY O BOLU, JAK KTOŚ MI JESZCZE RAZ NAPISZE COŚ O TYM GÓWNIE TO NERWY MI PUSZCZĄ...

Darujcie sobie ludzie..

Opublikowano

DOBRA WIDZĘ KURWA ŻE JAK TYLKO SOBIE ZZMAJNOWAĆ RAJZA TO CI KURWA NIE DADZĄ SPOKOJU, JA MAM W DUPIE TE WASZE KURWESKIE WĄTY O BOLU, JAK KTOŚ MI JESZCZE RAZ NAPISZE COŚ O TYM GÓWNIE TO NERWY MI PUSZCZĄ...

Darujcie sobie ludzie..

taki tam rage gimbusa który odkrył smutną prawdę, że bez bol'a by był w brązie. :(

Opublikowano

Dobra kurwa widzę, że na tym forum nie ma normalnych ludzi, pierdole to możecie zamknąć ten jebany temat bo nie mam zamiaru brnąć w gunwo gdzie każdy myśli że jestem bolowcem a pewnie sam ma bul dupy bo siędzi w brązie 5 i przegrywa przez lamuskuf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...