Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Set_Dragon_Gold

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. mnie nie powinno być na tym forum wstawek rzeczy, które są wystawione na sprzedaż przez autora. Ktoś się napracował i ma prawo na tym zarobić, jeśli znajdzie sobie kupca, natomiast takie osoby jak Hostel_ViTali w tym przypadku zachowują się jak <cenzura>, bo nie potrafią zrobić nic samemu, ale poklask chcą za czyjąś pracę. Jeśli nie zrobiłeś czegoś sam, to odpuść sobie robienie tego typu tematów, bo to żałosne i dziwi mnie, że Moderatorzy na to pozwalają. To po części łamie prawa autorskie... Co innego, gdyby ten set wstawił na forum Chaos, ale tak nie jest. To tak jakby ktoś kupił płytę, następnie zrobił 100 kopi i poleciał na bazar to sprzedawać lub rozdawać - żenada.

hahahahahhahahahhahahahahhahahahah kur ale sie uśmiałem .

Teraz na poważnie gowno cie to obchodzi może kupiłem je za 100 albo 1000 euro i daje je za darmo może mam na piśmie faksem wysłane pozwolenie na udostępnianie ludzią nie tobie ! bo robie to dla ludzi żeby mieli coś nowego na servie co mi się podoba i może komuś innemu dziwie sie że moderatorzy nie banują takich ludzi xD

Opublikowano

Jeszcze żebyś złamasku sam je wyeksportował ale marny grajku jesteś na tyle niedojebanym noskillem.

// Zajebisty set miałem go w chuj czasu wcześniej

Nom bo wcześniej rozpakowałeś Imperia World.

Nie uwierzę w kit, że go kupiłeś.

@Set jest ładny ale wymaga kilku poprawek.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

co ty on jest za głup* pewnie go kupił wiadomo śpi na kasie a teraz coś nie wiem próbuje udowodnić xD xD

Opublikowano

co ty on jest za głup* pewnie go kupił wiadomo śpi na kasie a teraz coś nie wiem próbuje udowodnić xD xD

Tak jebany noskillu że jesteś jebanym deklem

oya597.jpg

Kupiłem bo nam się bardzo podobał.

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...