Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Set_Dragon_Gold

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jak zwykle takie małe info o de mnie więc jestem w posiadaniu całkiem ciekawego setu broni tak jak pisałem w Dragon_epic że dam nowy więc wam udostępnie z powodu braku czasu żadko jestem na mpc forum także myślę że bronie się wam spodobają i będziecie potrafili podziękować puki jeszcze macie za co !!!!!

1378321345-U891712.png

1378321350-U891712.png

1378321354-U891712.png

1378321651-U891712.jpg

Wiesz jak podziękować bo czasami wydaje mi się że nie

Opublikowano

Wachlarz fajny, dzwonek? Jeżeli jest mały to kicha, reszta ujdzie w tłumie ;x Brakuje Laski. A gdzie ubranka? :D

Opublikowano

Wachlarz fajny, dzwonek? Jeżeli jest mały to kicha, reszta ujdzie w tłumie ;x Brakuje Laski. A gdzie ubranka? :D

Jeżeli się nie myle na elitepvpers.

1377985352-U1006379.png

//Bez reklam ts. Dektored.

Opublikowano

Łuk i sztylety lipne, reszta prezentuje się ok. jak ktoś wgrał na serwer to proszę o screena z gry jak to wygląda :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

he kolejny co myśli że świat metina obraca się tylko wokół epvp

Bo to prawda. Te są prawdopodobnie wyciekiem, widziałem gdzieś już ten set, ale kosztował bodajże 8 euro. Dodaj autora, albo to zwykła kradzież ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Bo to prawda. Te są prawdopodobnie wyciekiem, widziałem gdzieś już ten set, ale kosztował bodajże 8 euro. Dodaj autora, albo to zwykła kradzież ;)

Śmieszą mnie ludzie twojego pokroju, a czy jest tam gdzieś bronie są mojego autorstwa albo to moje ja je zrobiłem....itd .

Ok daj mi link z tymi broniami na epvp a prawda jest taka że zawsze znajdzie się osoba która nie skorzysta nie napisze o fajnie dzięki za wstawke tylko będzie pisać że jestem złodziejem tak chaoss jest autorem i co z tego wejdz w plik jest folder jego autorstwa aahh oczywiście ty nawet nie ściągniesz a już oceniasz ! nie odpisuj bo szkoda mi czasu na błazenade publik ? pisz pw .

Opublikowano

Dodaj jeszcze autora bo jebana parówo ty nim nie jesteś.

Chuja w zęby powinieneś dostać a nie lajka.

Ciesz się że ktoś ci udostępnił takie rzeczy bo bez takich forum oraz ludzi na nim gówno byś zrobił

Set wydaje się fajny ale nw jak w grze :D

Czy ja ci każe dać lajka po prostu gość nie docenia czegoś co ktoś udostępnił ja dałem lajka bo je wykorzystam a na innym forum tych broni chyba nie ma

O kogo ci chodzi ? o ciebie ja moge pisać to nawet do moderatora po prostu piszę swoją opinie bo gość coś wam wstawił a wy jeszcze narzekacie jak by tak każdy miał robić wszystko sam to 3/4 serwerów dedykowanych by nie było

Opublikowano

No więc właśnie. Śmieszy mnie twoja postawa gościu. Za co mam ci dziękować? Za robienie nas w chuja? Nie dzięki. Mogę znaleźć lepszy build na inforge albo innych stronach. Śmieszą mnie ludzie, którzy żebrają o lajki cudzą pracą, pathetic..

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

co za człowiek a czy ja napisałem moje kur no nie wiem jak jesteś taki doskonały to sobie szukaj gdzieś indziej ja to daje dla ludzi którzy odwiedzają to forum a nie liżą za przeproszeniem dupy na innych skoro jesteś taki mądry to udostępniaj ludzią jakieś nowości żeby lepiej im się pracowało czy rozwijało w świecie metina czemu mam nie pomóc osobą które ty czy połowa forum uważa za tak zwanych lamusów bo nie potrafią dodać zbroi czy broni obca jest mi zawiść i jeśli nie doceniasz tego że ja pomagam ludzią którzy słabo się znają na metku chcą coś nowego czy nie znają innych for.

Jak masz troche oleju w głowie to skończysz tą głupią konwersacje nie odpisując bo i tak jesteś dla mnie 'Zerem' ale nie unoś się

Opublikowano

Ciesz się że ktoś ci udostępnił takie rzeczy bo bez takich forum oraz ludzi na nim gówno byś zrobił

Set wydaje się fajny ale nw jak w grze :D

Czy ja ci każe dać lajka po prostu gość nie docenia czegoś co ktoś udostępnił ja dałem lajka bo je wykorzystam a na innym forum tych broni chyba nie ma

Chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę do kogo w tym momencie się zwracasz, Panie kolego.

gwo9.jpg

Opublikowano

Wg. mnie nie powinno być na tym forum wstawek rzeczy, które są wystawione na sprzedaż przez autora. Ktoś się napracował i ma prawo na tym zarobić, jeśli znajdzie sobie kupca, natomiast takie osoby jak Hostel_ViTali w tym przypadku zachowują się jak <cenzura>, bo nie potrafią zrobić nic samemu, ale poklask chcą za czyjąś pracę. Jeśli nie zrobiłeś czegoś sam, to odpuść sobie robienie tego typu tematów, bo to żałosne i dziwi mnie, że Moderatorzy na to pozwalają. To po części łamie prawa autorskie... Co innego, gdyby ten set wstawił na forum Chaos, ale tak nie jest. To tak jakby ktoś kupił płytę, następnie zrobił 100 kopi i poleciał na bazar to sprzedawać lub rozdawać - żenada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...