Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RAVIA.EU

Oskar1538

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się i to bardzo duuuuuuuuuuuuużo w łatwy sposób .

Ustawiasz 2 albo 1 bota na hematy codziennie jak wrócisz ze szkoły , idziesz się uczyć , możesz ustawić na noc ( w nocy często banują), rano wstajesz , full hematów = full zmianek/rad/egzo itp = full kasy :D

Ja od zera ustawiałem boty i teraz mam woja 70 pro eq skille p :D

Opublikowano

Da się, naprawdę fajny serwer - może powrócę na niego w najbliższym czasie :D

Jednak wracając, dropienie hematów, dropienie medali (run konnych), chodzenie na metki w M2, a nawet łowienie rybek.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

Da się, naprawdę fajny serwer - może powrócę na niego w najbliższym czasie :D

Jednak wracając, dropienie hematów, dropienie medali (run konnych), chodzenie na metki w M2, a nawet łowienie rybek.

Czy ja wiem z tymi rybami.

Nie bardzo się teraz opłaca je łowić ponieważ nie są one po prostu potrzebne, bo małże dają teraz dodatkowo 10 ataku na 5min. jeśli się nie mylę a do ulepszania teraz są muszle które dropią z każdych mobów , czyli przy dropieniu hematów dodatkowo dropisz też i muszle które służą jako ulepszać albo można je otworzyć i wydropić perełkę :D

Opublikowano

Da się za pomocą botów łatwiej niż z is.

Ustawiaj botki na hematy w m1 - lepszego zarobku NIE MA.

Na wyżynie tyle nie zarobisz bo tam po 3osoby na jednego metka, niezależnie od godziny...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na ravii sa 2 sposoby na zarobek: hematy i diablo. Najlepiej zarobic botem, zrobic eq i skille i leciec do 95. Pozniej latac na diablo i sprzedawac zloto na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...