Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Clientless

pontius234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem zwiazany z clientlessem ibot-a.Polega on na tym ze poboce przez okolo 15 minut w tym trybie i zawsze dostaje DC. Wie ktos jak to naprawic?

Opublikowano

Ibot na razie nie działa na clientlessie . Jest zbugowany . Chyba musimy czekć na nową wersję . Ja sobie bocę normalnie, prze client'a . Wtedy nie wyrzuca z serweru .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

@UP: ja tam jadę na ibocie już 3 h i nic ;p

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Ok dzieki za odpowiedz. Zrozumialem wszystko co mi napsialiscie lecz tu was zaskocze:) Wyobrazcie sobie ze na cl smigam od rana na 2 postaciach a na 3 dostaje zawsze DC:( . Cl wlaczam w ten sposob ze loguje sie na silka przez clienta i pozniej wciskam use clientless i znika mi okno silka. To jest wlasnie dziwne ze na 2 charach spokojnie boce a na 3 takie jaja sa.

Opublikowano

Ok dzieki za odpowiedz. Zrozumialem wszystko co mi napsialiscie lecz tu was zaskocze:) Wyobrazcie sobie ze na cl smigam od rana na 2 postaciach a na 3 dostaje zawsze DC:( . Cl wlaczam w ten sposob ze loguje sie na silka przez clienta i pozniej wciskam use clientless i znika mi okno silka. To jest wlasnie dziwne ze na 2 charach spokojnie boce a na 3 takie jaja sa.

to lipa a nie bocenie, całe szczęście że zablokowali cl bo goldfarm za duzo, wreszcie nie ma tego g***a i kazdy bedzie gral jak chce i kiedy chce, oby tak zawsze zostało, a to że gg jest nowy to chyba nie bo ibot nie dał nowej wersji pewnie mu sie nie chce albo nie chce psuć wszystkim gry :]

sam goldfarmie na isro ale to dlatego ze kazdy to tam robi, nigdy w zyciu nie psuł bym gry komuś z innego kraju np rusro... Nie wiem jak ludzie mogą tam goldfarmić to jest totalne noobstwo....

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

to lipa a nie bocenie, całe szczęście że zablokowali cl bo goldfarm za duzo, wreszcie nie ma tego g***a i kazdy bedzie gral jak chce i kiedy chce, oby tak zawsze zostało, a to że gg jest nowy to chyba nie bo ibot nie dał nowej wersji pewnie mu sie nie chce albo nie chce psuć wszystkim gry :]

sam goldfarmie na isro ale to dlatego ze kazdy to tam robi, nigdy w zyciu nie psuł bym gry komuś z innego kraju np rusro... Nie wiem jak ludzie mogą tam goldfarmić to jest totalne noobstwo....

Zgadzam sie z toba w 100%. Tez mam nadzieje ze tak zostanie:) Dodam dodatkowo od siebie ze juz rozwiazalem ten problem (reinstal) . Cl dziala jako tako czasem dostaje to DC a czasem nie, lecz bardzo dobrze ze tak jest bo nie bd tylu gf-ow:)

PS: Rozwiazalem swoj problem. Prosilbym administracje o zamkniecie juz tego tematu zeby nie zasmiecac forum, oczywiscie jesli nikt juz nie ma nic do dodania. Dziekuje za odpowiedzi:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...