Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten laptop jest dobry do gier?

Krossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CzarnoBialy. to totalny idiota. Powinno się banować takich ludzi jak on.

Pójdzie wszystko na ultra.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten z linku to maszyna posiada dysk SSD co jest bardzo ważne, ale obawiam się że z procesorem i kartą w wersji "M" będziesz miał problemy z graniem na tak wysokich ustawieniach w tak bogatych grach graficznie. :(

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

CzarnoBialy. to totalny idiota. Powinno się banować takich ludzi jak on.

Pójdzie wszystko na ultra.

Hhahahaha :D Karta z serii M, procesor też. Ty chcesz na takim grać w gry, najnowsze gry? Na ultra + hd , full hd nie ma szans :) . + Nie obrażaj, bo mądrością to ty nie grzeszysz.

Opublikowano

Haha i cichy sie wymądrza, co z tego że ma ssd ten laptop powiedz mi?

że system bedzie sie troche szybciej ladowal? że gry bedą się szybciej wlaczac ( i tak w grach nie ma róznicy w fpsach miedzy ssd a hdd, a autorowi chodzi o GRY! ) poza tym naucz się skladac zdania

jeszcze jedno - co z tego że karta i procesor wersja M? wskaż mi laptopa bez M.. M - mobile, czyli do laptopów jak sama nazwa wskazuje, więc sie nie mądrz

ps. 450 postów i kidmod? admini, go home...

ten wyżej cichego - totalnym idiotą jesteś ty. ten laptop raczej w bf4 na ultra i 1080p raczej sobie nie poradzi żeby grało się plynnie na multi, w crysis 3 też - na wysokich pogra, jednak ladowanie takiej kasy w laptopa jest bez sensu, lepiej kupic za 5,5k laptopa + PC :)

czarno - m bo to laptop, wskaż mi laptopa bez m ;o

moze powiesz ze gtx 780m sie nie nadaje do gier bo ma M na koncu? prosze cie... wyjdź z tego dzialu

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Haha i cichy sie wymądrza, co z tego że ma ssd ten laptop powiedz mi?

że system bedzie sie troche szybciej ladowal? że gry bedą się szybciej wlaczac ( i tak w grach nie ma róznicy w fpsach miedzy ssd a hdd, a autorowi chodzi o GRY! ) poza tym naucz się skladac zdania

jeszcze jedno - co z tego że karta i procesor wersja M? wskaż mi laptopa bez M.. M - mobile, czyli do laptopów jak sama nazwa wskazuje, więc sie nie mądrz

ps. 450 postów i kidmod? admini, go home...

ten wyżej cichego - totalnym idiotą jesteś ty. ten laptop raczej w bf4 na ultra i 1080p raczej sobie nie poradzi żeby grało się plynnie na multi, w crysis 3 też - na wysokich pogra, jednak ladowanie takiej kasy w laptopa jest bez sensu, lepiej kupic za 5,5k laptopa + PC :)

czarno - m bo to laptop, wskaż mi laptopa bez m ;o

moze powiesz ze gtx 780m sie nie nadaje do gier bo ma M na koncu? prosze cie... wyjdź z tego dzialu

Karta graficzna w wersji M nie jest tak wydajna jak jej odpowiednik na PC. Nie jest ponieważ ma bardzo ograniczone możliwości chłodzenia więc jest dużo mniej wydajna, inaczej po chwili na obudowie można by było smażyć placki. Co do dysku SSD... Chłopie... Zainstaluj sobie grę na dysku SSD i wtedy porównaj z HDD, a potem mnie krytykuj. :)

Co do procesora w wersji M. Również jest mniej wydajny. Ma mniej rdzeni i wątków.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Karta graficzna w wersji M nie jest tak wydajna jak jej odpowiednik na PC. Nie jest ponieważ ma bardzo ograniczone możliwości chłodzenia więc jest dużo mniej wydajna, inaczej po chwili na obudowie można by było smażyć placki. Co do dysku SSD... Chłopie... Zainstaluj sobie grę na dysku SSD i wtedy porównaj z HDD, a potem mnie krytykuj. :)

Co do procesora w wersji M. Również jest mniej wydajny. Ma mniej rdzeni i wątków.

nie ma absolutnie zadnej roznicy ( w sumie moze tylko levele by sie szybciej zaladowywaly etc ) miedzy plynnoscia gry na przecietnym ssd i barracudzie ;)

jedynie na ssd szybciej sie uruchamia itd

co ty kurwa nie powiesz ze procesory i karty graf w wersji m maja mniej rdzeni?

zreszta nie zawsze maja mniej rdzeni lol, i7 720qm ma 4 rdzenie a pentium g2030 2, więc? taki glupi przyklad ale ty glupio napisales ze maja mniej rdzeni :O

poza tym M jest dla laptopów więc odpowiednik desktopowy będzie mial wiekszą wydajnosc co jest w sumie logiczne ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...